Mennyi a hűség ára?

Botrány

2019-04-11 14:32:36

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Amikor egy rendszer a rendszerben rendszeresen bizalmatlan, avagy a hűség ára.

Magyar játékvezetésben a bizalom, nagyon fontos faktor tényező lehetne, ha működne.

Sajnos valahogy fenn Budapesten a Gergely naptár megragadt 1980-as évek lapjainál. Mindenki ellenőriz mindenkit, mindenki jelent mindenkiről.

Megállt az idő...

Jogosan kérdezi meg az Ország Kelet megyei vezetője: Miért van bizalmatlanság az Országos vezetők részéről??? Kit akarnak "sokkolni" ennyi ellenőrrel?? Miért nem bíznak meg a saját maguk által kiválasztott és menedzselt megyei instruktorokban,akik profi játékvezetők?? Vajon ki ahogy él,úgy ítél???

Elgondolkodtató...

Lassan már a megyéknek kötelező lesz, hat Talent nap, természetesen nulla szponzorációval, de arrogáns igényekkel. Hozzánk két ember útiköltsége minimum 60.000 Ft. Hála pénzek.

Természetesen instruktor szakmaisága és elhivatottsága emberét válogatja, de aki hittel végzi, az megérdemli. Akkor kis matek-hat alkalom - 300.000 ft revizori bér a Vavika" jelenségnek, éves szinten , saját megyéjét ne számoljuk, 18 megye és Budapest, 19 x 30.000 = 570.000 a bizalmatlanság ára, illetve a Judás pénz.

Sajnos láthatjuk, ennyit ér egy régi rendszer és régi diktatúra, modern és haladó világban történő kapaszkodása és ez csak egy dominó a palettán. Lehet,jobban járna az országos vezetők, ha végre emberként és munkatársként kezelnék azokat az elhivatott megyei vezetőket, akik nem a labdarúgásból, hanem a labdarúgásért "élnek".

Változás nemcsak a labdarúgásba kell (VAR) hanem a játékvezetésben is, igaz itt fordítva, a "nagy képernyős" régi monitorokat kellene lecserélni...
Hozzászólások: