Hajrában Vecsési party!

Botrány

2019-05-23 18:38:15

Puhl Sándor - forrás:
Forrás: - Puhl Sándor

Hétfőn értesítették az akadémiai játékvezetőket, hogy péntektől újabb vecsési party, hogy Vavika, Kurmai és Puhl urak újra ingyen szálljanak meg a Fővárosban.

A megyékben fél évre előre le kell adni a szakmai programokat, időpontokat. Minden változásról előre tájékoztatni kell az MLSZ JB-t. A jobb megyék a küldéseket hetekkel előre elkészítik, hogy gördülékenyen meg tudják szervezni a bajnokságokat és a játékvezetők is tudjanak az idejükkel kalkulálni.

A megyei bajnokságokban utolsó fordulók következnek, ahol a fiatal tehetségeknek vezetni kellene és nem a puhli szállodában értelmetlen makogásokat hallani Vavika Ferenctől, Kurmai Zoltántól vagy éppen Makai Jánostól önfényezéséről hallani. Nem a pályán lenne a helye a srácoknak?

Vélhetően májusban eddig kevés MLSZ rendezvény volt a reptéri hotelben és pénz kell odatolni, hogy Sanyi bácsi számláját ki lehessen egyenlíteni.

Az ügyben több megyei elnököt is megkerestünk, akiknek a többsége osztozik a véleményünkkel, hogy el kellene már dönteni, hogy ki kiért van?

"Az MLSZ JB kifizetőhelyként fizeti a Vecsési szállodát és beáldozzák a fiatalokat is, hiszen erre el lehet költeni milliókat" - nyilatkozata weboldalunknak a JB elnök.

"Mi már elkészítettük a küldéseket, most borul minden, kezdhetjük előre. Tőlünk elvárnak dolgokat, de az MLSZ semmit nem tart be."


Vajon Csányi Úr mikor veszi már észre, hogy a felesleges tízmilliókat dobnak ki kamu programokra és kamu emberek zsebeit tömik tele!, közben a magyar játékvezetés szétrohad(t).

Srácok mi sajnálunk titeket, hogy ilyen programban részt kell vennetek és azt is, hogy ti csak egy pénznyelő automata egyik játékszerei vagytok! Rátok a pályán lenne szükség hétvégén.

 

Tisztelt Sporttársak!

 

Mellékelten megküldjük a hétvégi összetartás programját.

 

Kérjük, hogy az utolsó záráskor megbeszéltek szerint legyenek szívesek elhozni a saját magukról készült felvételeket.

 

Üdvözlettel:

 

 

MLSZ JB

Játékvezetői iroda


Kapcsolódó dokumentum:

- A dokumentum PDF forumátumban tölthető le.
 

Hozzászólások: