Elfelejtettek játékvezetőt küldeni FRISSÍTVE

Botrány

2019-07-19 11:28:02
Kaposvár | Várda SE |

Várda SE - forrás:
Forrás: - MLSz székház

Nem az első alkalom, hogy az MLSZ JB. elfelejt játékvezetőt küldeni.  Az IFA rendszer szakmi hiánya és az iroda trehánysága ismét előjött.

Szerdána a fővárosban került megrendezésre a Kisvárda-Kaposvár NB. I-es mérkőzés. A mérkőzés helyszínére azonban az MLSZ JB. részéről nem érkezett játékvezetői hármas.

A játékosok örültek, hiszen sokáig azt hihették, hogy a rekorder Szabó Zsolt fogja a mérkőzés levezetni, hiszen az általa vezetett sportegyesület kiváló minőségű pályáján került megrendezésre a találkozó.

A játékosok azoban azzal szembesültek, hogy az MLSZ JB-ben trehány volt valaki és nem küldött játékvezetőket.

A kisvárdai csapat weboldala így kommentálta:

Az udvariaskodásnak itt vége is lett, jöhetett a mérkőzés, amely azért indult egy kis késéssel, mert várni kellett a játékvezetőkre, akik közül végül ketten érkeztek meg. 

 

A Kaposvár csapatának technikai vezetője az alábbi üzenetet küldte a cikkel kapcsolatban:

"A www.focibiro.hu internetes portálon megjelent hírrel ellentétben nem a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága hibázott abban, hogy pár perces késéssel kezdődött a Kaposvári Rákóczi FC–Kisvárda Master Good felkészülési mérkőzés. A Fővárosi Vízművek pályáján 2019. július 17-én, szerdán megrendezésre kerülő találkozó a két klub közti kisebb kommunikációs félreértés miatt nem kezdődött el az előre megbeszélt időpontban.

Ezúton is szeretném mindkét klub nevében megköszönni az MLSZ Játékvezetői Bizottságának, hogy a félreértés ellenére játékvezetőket küldött a mérkőzésre, amely így rendben lezajlott.

Kérem, hogy levelemet változtatás nélkül közöljék!"
Hozzászólások: