Ismét nyomoz a puhli! Vajon szagot fogott Hanacsek?

Botrány

2019-07-29 14:23:49

Cenzúra - forrás: hir.ma
Forrás: hir.ma - Cenzúra

Az elmúlt 15 évben folyamatosan megpróbálják az MLSZ JB. vezetői azt kideríteni, hogy kitől kapunk információt.

 

Korábban Vágner László és sleppje próbálta kideríteni, hogy kik adnak át szerkesztőségünknek belsős információkat. Akkor több „gyanúsított” is volt, főleg a puhl-i barátok. Amikor fordult a kocka és Vágnert eltávolították, akkor a korábbi puhl-i barátok nyomoztak tovább, hogy kik adnak információt róluk.

A weboldalunk szerkesztőségéhez naponta érkeznek hírek, információk a megyei és országos játékvezetéssel kapcsolatban. Az adatok szűrése után kerülnek ki információk a weboldalunkra. A kényes tartalmú cikkek esetén mindig megkeressük az MLSZ JB-t vagy az MLSZ sajtó osztályát és csak utána kerülnek ki a cikkek.

Vannak szerencsére olyan országos, belső körös játékvezetők, akik az információt folyamatosan átadják, hiszen szerintük nincs titok abban, hogy mi történik a magyar játékvezetésben.

Felesleges Puhl Sándornak számon kérni megyei elnököket vagy országos ellenőröket. Hiszen ők úgy sem fogják elárulni, hogy kapcsolatban vannak-e a focibiro.hu szerkesztőségével. Nyilván ők azonnal kikerülnének a keretből és talán még le is köpné őket Puhl. Persze Sanyi elfelejti, hogy korábban hány cikk jelent meg az ő érdekében, amikor Vágner Lászlót kellett kritizálni vagy az ő tevékenységéről jelent meg negatív írás. Csak éppen az nem került ki, hogy "FIZETETT, SZPONZORÁLT TARTALOM".

Weboldalunkon továbbra is működik a hírküldő funkció, így be tud bárki hírt küldeni nekünk!

 

Sajnos ide süllyed a magyar játékvezetés! Azt lesi Sanyi és csatlósai, hogy ki kivel beszél…

 

Egyben biztosak lehettek, mindenki a focibiro.hu-t olvassa és tudják, hogy a másik is..

Csak beszélni nem lehet róla!

 

Bírunk benne, hogy a következő szezonban is hasonló számban olvastok minket és napról napra visszatértek oldalunkra.

 

 

 
Hozzászólások: