Puhl Sándor



Puhl fogja vezetni?

Puhl Sándor - VB - forrás: google.com Forrás: google.com - Puhl Sándor - VB.

Olasz és brazil veteránok csapnak majd össze január 25-én, ami az 1994-es világbajnokság döntőjének úgymond a megismétlése lesz, hiszen olyan nevek lépnek pályára, mint: Franco Baresi, Bebeto, Toto Schillaci és Carlos Dunga.

Az a bizonyos mérkőzés igencsak emlékezetesre sikeredett. Mindkét csapatnak megvoltak a maga helyzetei, de inkább a küzdelem dominált, mint sem a gólok, így a vb-döntők történetében először gólnélküli döntetlennel zárult a találkozó.

A hosszabbításban se szereztek találatot, így jöhettek a büntetők.A történet innen már ismert, brazil oldalon Márcio Santos, olasz részről viszont Baresi, Massaro és a csapat legnagyobb sztárja, Roberto Baggio is hibázott, így Brazília története során negyedszer ült fel a futballvilág trónjára.

Brazília csapata: Taffarel, Gilmar, Cafu, Jorginho, Márcio Santos, Aldair, Ricardo Rocha, Ronaldão, Branco, Mauro Silva, Dunga, Mazinho, Bebeto, Zinho, Paulo Sérgio, Viola

Olaszország csapata: Zola, Albertini, Baresi, Apolloni, Benarrivo, Berti, Costacurta, Casiraghi, Evani, Mussi, Massaro, Tassotti, Braglia, Vierchowod, Schillaci, Eranio, Rossi, Panucci.

Bár zseniális játékosok léptek pályára a Pasadenában megrendezett fináléban, a magyarokat a klasszisoknál is jobban érdekelte a játékvezető, a találkozót ugyanis Puhl Sándor vezette.

 

Hozzászólások