Puhl Sándor



Vár állott most kőhalom (befejező rész-összefoglaló)

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap.

Kollégánk sorozata befejező részéhez érkezett.


Magyarországon a magyar játékvezetésben gyűlölet és teljes anarchia uralkodik.

Nem kell kozmetikázni, ki kell mondani ennek a generátora Puhl Sándor és szűk holdudvara, aki törvényesen lopja a magyar adófizetők pénzét. Igen sajnos így van, fizetésért a postás, OKJ-s bútoreladó, rendőr,  villanyszerelő és kis betűvel kurmai arcátlan módon a semmire és gonoszságaikra busás javadalmakat "csennek" el.

Nem pálya a gyűlölet - hirdetik, de az MLSZ JB-nél IGEN. 

Ennek kormányosa Gaál kisasszony, ROPI TÜNDÉR már lassan többet megenged, mint Nagy Sándoraink.

Gyűlölet és ármánykodás, ki és kik kivel miért barátkoznak és miért segítik egymást vagy egymás megyéit?

Fenntartani a hazugságokat nagyon nehéz, de ehhez vannak olyan partnerek akik civil életükben sem családot sem egzisztenciát nem tudtak felmutatni.

Nem lenne probléma, de a rosszindulat és remegés felülírja a józan észt.

SZÉGYEN, hogy Akadémián Vavika Ferenc vezető minősítésben garázdálkodik és osztja az észt, igaz más által leírt program szerint. mivel Ő képtelen lenne kidolgozni és előadni...

Talent napokon nem tudni milyen minősítésben osztja az igét, olyan megyékben is, ahol jobban utálják, mint a koronavírust.

Igaz, értelmes magyarázatot és előremutatást nem képes elmondani, csak a rosszindulatát mutatja...

Egy igazgató kijelentette: "Nem hivatalos a jelenléte, dobjátok ki". 

Van benne igazság....

Kurmai Zolika bácsika. Egy két lábon járó WC papír márka. Dr Varga Zsolt tudna mesélni a becsületes Zoliról, aki küldésben csak és kizárólag az érdemek alapján irányítja a "szereposztást"...

Persze ez sem igaz,  mivel az ellenőrök ellenőrzéseit átíratva alakítja ki a kereteket. Bravó - így kell, hűséges társával VV Ferencel.

Makai János fiatal generáció tagja, kis megyével nagy arccal.

Vajon mire?

Üzengetni tudó János, aki nem számolt azzal, légy nem zümmöghet, mert van légycsapó.

Már tudja, hiszen szeretet Sándor eligazította, azóta ismét kegyelt lett.  Alelnök urak. Urak??? 

Hol melyik bolygón? 

Hanacsek úr, akihez képest mesélésben Andersen csak ripacs volt. Országos JB alelnök, akinek mindig megmondták mit csináljon.  Táblázatok grál lovagja, amelyek hamis és morbid adatokon alapulnak. Rendőrségi módszerek, állandó gyanú keltés....

Attila tényleg Te lennél, vagy elvakít az anyagi haszon??? 

Hamis szavak, hamis tettek, amelyek az amatőr játékvezetésben csapódik le. Mikor döbbensz rá, nem a játékvezetők vannak Te érted, hanem Neked kellene lenned a Játékvezetőkért. Vélemény - nem igazság, amelyet olyan emberek képviselnek, akiket Te és társaid mocskolnak be, hatalom érdekében. 

Nézzük akkor a felhozatalt: Kassai, Szabó Zs, Bede, Erős, Juhos, Vámos, Hegyi - ez a fogat azért fényévekkel ütősebb, mint a mostani "múmiák".  Kassait "becsületből" kiutáltátok, de nem jött be, mivel a nemzetközi testületnél : jobb ma egy Kassai mint  sok kicsi puhl.  Oroszország jól járt, hiszen Ők is így megelőzik a magyar játékvezetést, de nem baj, fő a lényeg Puhl - Hanacsek jól teljesít.  

Megállapítható mindketten a játékvezetés Soros Györgyei vagytok, akik hangoztatják, nem szólnak bele a megyék ügyeibe. Hazugság-állandó fúrás van, közvetve vagy közvetlenül. Nem személyesen csinálják, akkor az "ölebek" végzik, lásd keretek kialakítása,

Talent napok, akadémiai felvételik.  (egyik bekerül baráti tesztel a másik nem). Puhl Sándor ikon, aki már nem mozog normális emberi síkon.

Saját elméjének bábja, aki üldözési mániájának áldozata. BETEG.  

Mindig másban keresi hibát, állandó feszültséget gerjesztve, saját Magát tökéletesnek titulálva.

Vérszegény, igaz a vérátömlesztést vénásan Berzi doktortól kapja, remény és hitegetés formájában.

Uraim dögszaktól bűzlik Telki és Vecsés-döglődik a MAGYAR JÁTÉKVEZETÉS. Önök ássák a sírt, Önök ravataloztak fel és Önök temetik el nemzeti büszkeségünket. Palotai Károly és a többiek szégyenkeznének  Maguk miatt.  

Lehet a Focibíró oldalt szidni vagy homokba dugva fejünket nem kimondani a nevet, de hitelesek és ŐSZINTÉK vagyunk.

Nem féltjük a fizetésünket, nem kapunk, de a játékvezetés érdekében tájékoztatunk.

Miért ilyen stílusban írtuk meg a sorozatot???  Egyszerű a válasz, nevezett személyek ezt a stílust használják, ezzel próbálják zsarolni azokat a megyei vezetőket, akik egyszerűen átnéznek rajtuk és felettük.

Berzi, Puhl, Hanacsek, Kurmai, Vavika,   még mindig nem elég a "rablás"???  Sajnos a játékvezetésben nem él Hofi Gáza mondása: Magyar Játékvezetés vezetésében a bútorokat cserélik és sajnos nem a

 

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások