Szert Balázs



Berke Balázs indította el az új BL-szezont

Berke Balázs - kiállítás - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - Berke Balázs - kiállítás.

Miközben az előző kiírás még javában tart, elkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája 2020/2021-es idénye.

Szokás szerint a legelején előselejtezős tornát tartanak. Annak is az elődöntőjével nyitottak augusztus 8-án, a svájci Nyonban. Az első párharcot a San Marino-i Tre Fiori vívta az észak-ír Linfielddel (a másodikat a koszovói Drita az andorrai Inter Club dEscaldes-szel).

A Tre Fiori-Linfield meccs Berke Balázs sípjelére kezdődött. A stáb többi tagja is honfitárs volt a Colovray Sports Centre pályáján: asszisztensként Szert Balázs és Theodoros Georgiou, tartalékjátékvezetőként pedig Bogár Gergő segítette a munkáját a 29 fokos hőségben.

A miniállam képviselői sokáig tartották magukat, majd a 71. percben a francia középpályás, Bastian Hery révén vezetést szereztek az észak-írek. A 83. percben a szintén francia Christy Manzinga növelte az előnyt. A 86. percben Pracucci piros lapot kapott, így létszámában is megfogyatkozott a Tre Fiori, amely 2-0-ra alulmaradt a Linfielddel szemben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség RangAdó díjátadóján a 36 éves, nagykanizsai születésű Berke Balázs lett az év játékvezetője a 2019-2020-as idényben.

 

Hozzászólások