Akadémiai hírek Szabolcsból

Megyei játékvezetés

2011-05-20 17:58:27
Szabolcs-Szatmár-Bereg | Karakó Ferenc | Szilágyi Sándor | Szvetnyik Bence | Vágner László |

bemelegítés - (2) - forrás:
Forrás: - bemelegítés - (2)

 Ez  alkalommal a három napos edzőtábornak a Telkiben található edzőcentrum  adott otthont. A program szerves részét a mérkőzéseken való  közreműködés, illetve a keret játékvezetői által vezetett meccsek videós  elemzése képezte. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektettek a vezetők a  szakmai tudás elmélyítésére, valamint egy hasznos tréning is belefért a  forgatókönyvbe.Megyénk képviseletében
Karakó Ferenc Komárom-Esztergom megyeszékhelyére utazott szombat délután, hogy levezesse a Tatabánya-Videoton II. NB II-es bajnokit. Segítői a szintén akadémista Kovács Péter (BLASZ), valamint Kóbor Péter (Vas) voltak, ellenőrként pedig Hamar László szemlélte a meccset.

Szilágyi Norbert szintén akadémista kollégák (Pákolicz Ákos, Szvetnyik Bence- Bács-Kiskun) társaságában utazott egy NB III. Duna-csoportbeli összecsapásra. A Maglód-Érd bajnokin a hármas tevékenységét Vágner László, az MLSZ JB elnöke értékelte a helyszínen látottak alapján.

A következő csapat tagjai, akik szeretnének felvételt nyerni a képzésbe, május 7-én Budapesten találkoztak. Mindenekelőtt a fizikai tesztet kellett teljesíteniük, majd jöhetett az elméleti tudás bizonyítása. Szabolcs-Szatmár-Beregből Sipos Ádám játékvezetőként vett részt a felméréseken. A képzés 2011 augusztusában folytatódik, melyen néhányan már nem lesznek ott a jelenlegi keretből, illetve hozzájuk csatlakoznak az újonnan bekerültek is.

 


Hozzászólások: