Kazahsztánban bizonyíthattak

Játékvezetőkről

2016-10-07 05:13:49
dr. Gavalla-Kulcsár Judit | Urbán Eszter | Vad Anita Éva |

Urbán Eszter - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Urbán Eszter

Magyar játékvezető trió közreműködésével rendezték meg a BIIK-Kazygurt-ASD Verona találkozót. Sokat kellett utazniuk a hölgyeknek ahhoz, hogy teljesítsék az újabb megtisztelő feladatot. Urbán Eszter legutóbb a Wales-Izrael (3-0) Európa-bajnoki selejtezőn fújta a sípot, és miként akkor, ezúttal is Vad Anita volt az egyik asszisztense.

 

Ezúttal a szabolcs-szatmár-beregi FIFA-asszisztens dr. Kulcsár Judit tartott még velük a dél-kazahsztáni Shymkent városába. A BIIK-KazygurtASD Verona Bajnokok Ligája mérkőzésre szólt a küldésük. A tét a legjobb 32 közé jutás, a párharc első felvonásának a BIIK Stadium adott otthont.

A házigazdák már a 3. percben előnyhöz jutottak a nigériai Charity Adule találatával, majd a 12. percben a grúz Gulnara Gabella révén már 2-0-ra vezetett a bolgár Kaloyan Petkov által irányított kazahok. Melania Gabbiadini az 53. percben faragott a különbségből, de erre válaszolt Gabella a 80. percben, kialakítva a 3-1-es végeredményt.

 

A BIIK-Kazygurt kezdőcsapatában még szerepelt nigeri, ukrán, orosz és amerikai légiós is. Az Urbán Eszter, dr. Kulcsár Judit, Vad Anita triót tartalék-játékvezetőként Elena Adveenko segítette.


 

Hozzászólások: