Századszor NB. III-ban

Játékvezetők statisztikái

2014-03-12 18:43:05
Sipos László |

érem - forrás:
Forrás: - érem

A fehérgyarmati Sipos László 100. NB III-as mérkőzését vezette Cigándon a tavaszi nyitányon. A szabolcs-szatmár-beregi játékvezetőnek megyebeli kollégái, Benkő Róbert és Szilágyi Norbert voltak az asszisztensei a jubileumi meccsén, Cigándon, ahol a Hatvan volt az ellenfél (0-0). Ez volt a bíró pályafutásának 100. NB III-as találkozója. 

Mivel anno Sipos László nem érzett elég motivációt játékosként a tarpai csapatban, 2004 márciusában letette a játékvezetői vizsgát, majd a Nyírcsaholy-Nábrád mérkőzésen debütált a megyei másodosztályban, egy osztállyal feljebb a Záhony-Csenger bajnokin mutatkozott be. Szép lassan ugrotta az előtte tornyosuló akadályokat, egyre magasabb célokat tűzhetett ki maga elé. Az NB III-as keretben legelőször a Mátészalka-Balkány meccset vezette 2007-ben.

Több mint tíz évet töltöttem el eddig a játékvezetői pályán, számtalan élmény ért eközben. Sokat jelent a biztos családi háttér, köszönetet mondok ezúton is azért, hogy hétről hétre lehetővé teszik a meccsekre való nyugodt felkészülést a hozzátartozóim.  

 

írja a szabolcsjb.hu


Hozzászólások: