Mennyit keres Puhl Sándor?

Botrány

2017-05-20 07:42:01
Puhl Sándor |

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Költői a kérdés, hiszen sokan szeretnék tudni, hogy vajon mennyit keres Puhl Sándor a magyar labdarúgásban, mint JB. elnök vagy éppen szuperellenőr.

Aki végig nézi az MLSZ.hu dokumentumtárában a díjfizetési rendeletet az nem talál szuperellenőrre díjszabást. A JB. elnök küldése nem jelenik meg sem az IFA rendszerben, sem máshol.

MLSZ-es munkatárstól kapott bizalmas információ alapján Puhl Sándor elszámolásai titkosak. Nem lehet tudni, hogy pontosan az ellenőrzésekért, ellenőri jelentések felülvizsgálatáért, átirásáért vagy éppen útiköltségre mennyi összeget kap. Elmondások szerint nagyon sokat, amit ha megtudnának a játékvezetők meglincselnék a vezetőjüket.

Sok kolléga számára gyanús még az is, hogy egy olyan helyen tölti napjait az alelnök, ahova a Bizottság rendezvényeket szokott szervezni. Mindenki reméli csak, hogy azt nem az MLSZ fizeti a “továbbképzésekbe” beszámítva.

Jó lenne, ha az MLSZ JB. is átláthatóan, transzparensen működne, mert a JT. esetén korábban hasonló gondok már akadtak. Emlékszik mindenki a kocsi bérlésekre, költségszámlákra és százezres telefonszámlákra…

Az biztos, hogy ezért a munkáért és a játékvezetés lezüllesztéséért egy forint is sok….


Hozzászólások: