Sipos Katalin



mlsz.hu is beszámolt Sipos Katáról

sipcsontvédő - forrás: Forrás: - sipcsontvédő.

A focibiro.hu elsőként számolt be arról, hogy újabb női játékvezető mutatkozott be a férfiak másodosztályú pontvadászatában. Most az mlsz.hu is beszámol az eseményről:Az NB II Nyugati csoport zárófordulójában a BKV Előre-Baja mérkőzést dirigálta a pécsi Sipos Katalin. A tavaszi szezonban Gaál Gyöngyi, Kulcsár Katalin és Urbán Eszter vezetett NB II-es meccset a férfiak mezőnyében, asszisztensként Hima Andrea, dr. Kulcsár Judit, Makkosné Petz Brigitta, Nagy Tímea, Szeles Krisztina és Török Katalin járta a futballpályákat.

Az utolsó fordulóban esett át a tűzkeresztségen az elmúlt évben a legjobb baranyai játékvezetőként számon tartott Sipos Katalin. Segítői is a megyéjéből érkeztek: Botló Bélában és Iványi Istvánban ráadásul az is közös, hogy ugyanazon a napon ünneplik a születésnapjukat. Sipos Katalin 2005-ben az egyetemre mellett beiratkozott az alapfokú labdarúgó-játékvezetői tanfolyamra is. Azóta végzett, és építőmérnökként helyezkedett el.

Januárban résztvevője volt az országos keret antalyai edzőtáborának, május végén pedig a BKV-pályán adta ki a jelszót önmagának: előre!

 

Hozzászólások