Évzáró Pápán

Megyei játékvezetés

2013-11-25 07:45:12
Veszprém | Gyürüsi Gábor | Mező Béla |

érem - forrás:
Forrás: - érem

A Pápai Játékvezetői Csoport ebben az esztendőben is vacsorával egybekötött hagyományos évzáró összejövetelen értékelte a mögöttük hagyott mozgalmas tavaszi és őszi szezont.

A pápai csoport elnöke, Gyürüsi Gábor mellett Mező Béla, a Veszprém Megyei Játékvezető Bizottság elnöke és Csík Ferenc, az MLSZ Veszprém megyei Igazgatósának vezetője köszönte meg az elvégzett munkát. Gyürüsi Gábor köszöntőjében elmondta, megfelelőnek értékeli az idei évet, mind kispályán, mind nagypályán, mind a megyei és utánpótlás bajnokságokban néhány kivételtől eltekintve rendben lezajlottak a meccsek.

Nem feledkeznek meg az utánpótlásról, épp ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottsága decemberben újra játékvezetői tanfolyamot indít az ország minden megyéjében, valamint Budapesten. A képzés helyszíne Veszprém, elegendő számú jelentkező esetén Ajka, Pápa vagy Tapolca. Minden további információ az MLSZ honlapján (www.mlsz.hu) és a Veszprém megyei igazgatóság honlapján (www.veszpremmlsz.hu) érhető el.


A köszöntők után átadták az elismeréseket, a csoportért tett erőfeszítéseiért Takács Ervin és Szabó Róbert, a csoportban végzett munkájáért Harkai Attila, Gáspár András és Gyürüsi Péter részesült elismerésben. Jutalmazták a jubilánsokat is, Gyürüsi Gábor és Ákos Dávid éppen 10 éve kötelezték el magukat a játékvezetés mellett. A jó hangulatú rendezvényen az ünnepélyes pillanatok után a megjelentekre ízletes vacsora várt, és tombolasorsolás valamint élő zene is színesítette az estét.


Hozzászólások: