HLSZ: átadták a díjat

Profi - statisztika

2013-07-25 18:57:11
Bognár Tamás | Iványi Zoltán | Kassai Viktor | Solymosi Péter | Vad István |

Kassai Viktor - Ferencváros-PMFC szabadrúgás - forrás: pmfc.hu
Forrás: pmfc.hu - Kassai Viktor - Ferencváros-PMFC szabadrúgás

Szűk egy hónappal ezelőtt, június 29-én került sor az idei HLSZ Díjátadó Gálára. Sajnos, vagy inkább szerencsére, a legjobb játékvezetők kategóriájában dobogón végzett sípmesterek egyike sem lehetett jelen az ünnepi ceremónián, mert mindhárman éppen nemzetközi kötelezettségeiknek tettek eleget ebben az időpontban.

 

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete ezért pótlólag, egy játékvezetők számára tartott szeminárium helyszínén adta át a játékosok által leginkább megbecsült sporiknak a díjakat.


HLSZ szavazás, a legjobb játékvezetők:

1. Kassai Viktor (36%),

2-3. Bognár Tamás és Iványi Zoltán (18-18%) - egyenlő szavazattal; további helyezettek:

4. Solymosi Péter (18%),

5. Vad II István (10%).

A játékosok elsősorban három fő ismérv, a korrektség, a labdarúgókkal szemben tanúsított tisztelet és a felelősségteljes döntések meghozatala alapján rangsorolják a játékvezetőket - mondta a díjak átadása után Dr. Horváth Gábor, a HLSZ főtikára. - A sporik is tisztában vannak ezzel, ezért örömmel vették át a futballisták elismerését szimbolizáló díjakat. Az MLSZ döntése értelmében mostantól profi játékvezetői kar vezényli majd a mérkőzéseket, amit üdvözlünk, mert így azok a játékvezetők is teljes figyelemmel készülhetnek fel a feladatokra, akiknek eddig a civil elfoglaltságuk mellett kellett ezt megtenniük.


Hozzászólások: