Aradi József átesett a tűzkeresztségen

Megyei játékvezetés

2013-02-06 12:49:40
Veszprém | Aradi József |

Asszisztens - alulróé - forrás:
Forrás: - Asszisztens - alulróé

Az őszi szezonban a Győr-Újpest rangadón debütált az élvonalban Aradi József asszisztensként.- Mi tagadás, nagyon meglepődtem, amikor szembesültem a küldéssel. Az előző héten jól sikerült egy tévés Ligakupa-meccsem, ahol személyes is jelen volt Puhl Sándor, de nem gondoltam volna, hogy a következő héten egy Győr-Újpest meccsen mutatkozhatok be az NB I-ben. Azért reménykedtem benne, hogy ebben a félévben megkapom a lehetőséget. Szerencsére az én szereplésemnek kisebb volt a visszhangja, mint a mérkőzésnek.

Egyébként úgy indult, hogy megérkeztünk a barátaimmal és a menyasszonyommal a győri stadionhoz, és a kapunál mondtam: játékvezetők vagyunk. Egy hatszemélyes autóval jöttünk, és közölték, hogy a másik négy kolléga már megjött...

Veszprém megyében többen gratuláltak, még olyanok is, akik mindig szkeptikusak voltak velem szemben. Bízom benne, hogy az országos keretben is egyre több játékvezető bízik meg bennem az átlagosnál jobban.

A győri találkozót a Paks-MTK, az Eger-Honvéd és az Újpes-Diósgyőr követte, azaz 4 NB I-es mérkőzéssel a háta mögött várhatja a tavaszi folytatást.


 

Hozzászólások: