Szpisják Zsolt



Újabb nemzetközi feladatok

UEFA - zöld mez - forrás: Forrás: - UEFA - zöld mez.

Bár a légi közlekedés problémái a magyar játékvezetők több nemzetközi feladatát veszélyeztették (Kassai Viktorék tunéziai utazása el is maradt), ezen a hétvégén már nem volt akadálya annak, hogy az érintettek elrepüljenek a mérkőzések helyszíneire. Egy újabb ország nyitott hazánk felé: felkérés érkezett Kuvaitból, ahol szombaton a bajnokág első két helyezettje mérkőzik meg az aranyéremért. Kassai Viktor segítőivel, Kispál Róberttel és Ring Györggyel már csütörtökön elutazott a mérkőzés helyszínére.

 

Katarban a bajnokság már befejeződött, és az Emír-kupa küzdelmei is végükhöz közelednek. Ezek egyik találkozójára kapott meghívást Vad István, aki Szpisják Zsolt és Albert István társaságában pénteken utazik Dohába.

 

Az osztrák szövetség meghívásának tesz eleget Szabó Sándor, ő az Ausztria - Wales U21-es mérkőzést vezeti május 18-án.

 



Az elmúlt heti női Bajnokok Ligája-elődöntő kalandosra sikerült a magyar játékvezetői csapat számára, hiszen kocsival kellett elutazniuk a Potsdam - Duisburg mérkőzésre. A büntetőrúgásokkal befejeződött visszavágón (a Potsdam jutott a döntőbe) Gaál Gyöngyi remek teljesítményt nyújtott, ezt az is mutatja, hogy az UEFA a héten őt jelölte a június 19-i Hollandia - Norvégia vb-selejtező játékvezetőjének, a meccsen ismét Makkosné Petz Brigitta és Hima Andrea segíti munkáját.

 

A május elején hazánkban rendezendő U19-es Eb-selejtezőtornán Sulyok Gergelyre a tartalék játékvezetői, Berettyán Péterre pedig az asszisztensi feladatok várnak - természetesen a nem magyar érdekeltségű találkozókon.

 

Hozzászólások