Gyarmati Tibor



Elismerés Gyarmati Tibornak

Gyarmati Tibor - forrás: zaol.hu Forrás: zaol.hu - Gyarmati Tibor.

Zala megyében díjazták a legjobbakat, ahol ismét játékvezető kapta a ZalaMegyei Labdarúgásáért díjat.

 

Az év végéhez közeledve a megye labdarúgó életének visszatérő eseménye, hogy átadják Zala Megye Labdarúgásáért díjat. Az idén szerdára esett a ZMLSZ elnökségének kibővített ülése, melyen köszöntötték a friss kitüntetetteket.
 
 

A megyeszékhelyi Palatinus étteremben tartott ünnepségen elsőként Preisinger Sándor, a Zala Megyei Labdarúgó Szövetség társadalmi elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd átadta a szót Józsi Györgynek, az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága vezetőjének. A megyei igazgató főbb vonalakban értékelte a megye labdarúgásának 2017. esztendejét. Józsi György először is leszögezte, sok változás nem következett be az előző évhez képest. Nyugodt, botránymentes éven jutottak túl, a megye labdarúgásának fejlesztési lehetőségeivel kapcsolatban megemlítette: az MLSZ pályázati lehetőségein 49 zalai pályázat kapott pozitív elbírálást. Ebben pályaépítés, tárgyi eszközök szerepeltek. A megyében 22 599 az igazolt labdarúgók száma, ebből 3548 a 19 éven aluli játékos. Az utánpótlás helyzetével kapcsolatban szót ejtett arról is: az aprófalvas megyékben, így Zalában sok csapatnál gondot jelent az U19-es csapatok szerepeltetése. A sportorvoslás terén jelentős változás következett be, hiszen az ősztől a háziorvosok és a gyerekorvosok is kiállíthatnak sportorvosi engedélyeket. Mint mondta, ennek remélt pozitív hatása most jelentkezhet, amikor lejárnak a féléves engedélyek.

 

Ezután következett a díjátadó. Zala Megye Labdarúgásáért díjban idén hárman részesültek. Gregor Zoltán, a Gelse Termál elnöke, aki kis megszakításokkal 25 éve áll egyesülete élén, Gyarmati Tibor, korábbi FIFA játékvezető, az MLSZ ZMI Játékvezető Bizottságának alelnöke, megyei oktatási vezető, valamint Kondákor József, a ZMLSZ elnökségi tagja, aki főleg Lenti és térsége labdarúgását képviseli - írja a zaol.hu.

 

Zala megye nem állt be a sorba. Ott nem úgy dolgoznak, ahogy elvárják Budapestről, hanem úgy ami a játékvezetés, játékvezetők érdeke. Így fordulhatott elő, hogy tavaly Farkas Tibor és előtte Balázs Mihály is megkapta ezt a kitűntetést.

 

Látszik, hogy hosszútávon a szakmaiság, erkölcs és a gerincseccég a nyerő és nem a rövid távú "benyalás" egy-egy jobb küldésért.

 

Köszönjük Tibi a munkádat!

 

 

 

Hozzászólások