Puhl az új Poirot vagy hova süllyedhet még valaki?

Botrány

2018-02-19 05:01:26
Puhl Sándor |

Puhl Sándor - forrás:
Forrás: - Puhl Sándor

Lassan nem telik el úgy nap, hogy Puhl Sándor ne a focibiro.hu weboldallal és annak cikkeivel lenne elfoglalva.

A régi vágneri érát idézi az, ahogy Puhl Sándor próbálja kinyomozni, hogy ki telefonál a focibiro.hu szerkesztőségének, kitől milyen hírek érkeznek e-mailben vagy éppen személyesen melyik kollégával sörözünk Budapesten valamelyik bevásárlóközpontban. Emlékezzünk vissza arra a vágneri húzásra, amikor megtiltotta az országos kerettagoknak, hogy a facebookon legyenek. Akkor Puhl Sándor és „barátai” lázadtak fel elsőként és fordultak szerkesztőségünkhöz, hogy írjuk meg, hogy nincs demokrácia! Mi az, hogy nem mondhatja el senki a véleményét, hogy meri az MLSZ megtiltani a játékvezetőknek, hogy kivel beszéljenek.

Nos Sándor hatalomhoz jutott és ő is ezt csinálja.

Most éppen azt nyomozza, hogy honnan tudtuk meg az, hogy Vecsésen újra partit tart vagy azt, hogy vissza kellett adni az NB. III-as ellenőröknek a kabátokat.

Törökországtól Vecsésig, Debrecentől Bükig mindig mi vagyunk a téma…


Kedves Sándor!

Ne azzal foglalkozzál, hogy ki mondja el nekünk a hírt, hanem azzal foglalkozzál, hogy szétverted az egész magyar labdarúgást és minden nap egyre nagyobb kárt okozol.


Hiába nyomozol, az elmúlt 13 évben egyszer sem tudtad meg tőlünk, hogy ki adja a híreket nekünk. Eddig és a jövőben is bennünk bízhatnak a kollégák, soha nem derül ki a hírforrás.


 

Hozzászólások: