Ismét megbukott a puhli küldési rendszer

Botrány

2018-04-14 13:03:19
Karakó Ferenc | Puhl Sándor |

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Karakó idén hónapokig pihent, mos mégis arra a mérkőzésre küldték.

Les miatt a sípjába fújt, aztán mégis megadta a gólt a játékvezető, akit most ismét a Mezőkövesd és a Videoton bajnokijára küldtek.

 

Beszámoltunk már honlapunkon a hétvégi játékvezetőküldésről, de ha figyelmesen megnézzük az alapvonali játékvezetőket is, érdekességre bukkanunk. A Mezőkövesd – Videoton mérkőzés egyik alapvonali bírója az a Karakó Ferenc lesz, aki a két együttes őszi mérkőzésén műhibát vétett. A 35 esztendős, bő két éve élvonalbeli játékvezető Karakó akkor 1-0-s fehérvári vezetésnél úgy adott meg egy gólt, hogy előtte megszakította a játékot: Lazovic passza után Henty lépett ki, s bár a partjelző nem intett, Karakó les miatt a sípjába fújt – majd meggondolta magát, és megadta a Henty által közben értékesített helyzetet. Az eset bírói műhibának minősül, Karakót ezt követően hetekig nem is jelölte mérkőzést vezetni az MLSZ.

 

 

A mai fordulóban ismét összecsap a Kövesd és a Videoton, ezúttal a borsodi együttes a pályaválasztó, Karakó Ferenc pedig alapvonali játékvezetőként segíti majd Kassai Viktor munkáját.

 

Az őszi találkozót egyébként végül 4-0-ra nyerte a székesfehérvári csapat, a kövesdieknek azonban nem volt lehetőségük óvást benyújtani, mert az legújabb szabályok szerint a bírói műhiba már nem óvási alap - írja a csakfoci.hu.


Hozzászólások: