Tovább kémked Puhl Sándor

Botrány

2018-05-25 12:10:12
Puhl Sándor |

Cenzúra - forrás: hir.ma
Forrás: hir.ma - Cenzúra

Eddig és ezentúl sem fogunk el menni szó nélkül amellett, hogy korábban Vágner László, most meg Puhl Sándor azután nyomoz és rágalmaz meg embereket, hogy ki beszél szerkesztőségünk tagjaival.

 

Tíz éve azért küzdöttünk, Puhl Sándorral karöltve, hogy Vágner László nem merje megtiltani a játékvezetőknek, hogy milyen ismerőseik lehetnek a közösségi oldalakon,  vagy azt, hogy mihez szólhassanak hozzá!

 

Puhl újbóli hatalomba kerülése után, ő és Hanacsek Attila is megváltozott. Nyilván a hatalom és a pénz illata megrészegítette őket.  Elkezdtek szimatolni, hogy kinek ki az ismerőse, mit lájkolnak a játékvezetők.

 

Eljutattak odáig, hogy az MLSZ flottájába tartozó telefonoknál megnézik a részletes híváslistákat, hogy ki beszél a weboldal szerkesztőivel.

 

Az elmúlt napokban több megyei elnök lettek meggyanúsítva, hogy túl sok információt adnak ki a focibiro.hu szerkesztőinek.

 

Puhl Sándor megpróbál mindenkit elhallgattatni, akinek véleménye van a magyar játékvezetésről.  Ehhez megtalálta a barátait is, akik az országos és megyei játékvezetők facebook oldalát lesik napi szinten és jelentenek Puhlnak. Vajon ehhez meddig asszisztál Berzi Sándor vagy Csányi Sándor?

 

Így történhetett meg, hogy egyik megyei játékvezető egy havi büntetés kapott azért, mert lájkolta azt a cikket, hogy késnek a játékvezetői fizetések. Másik megyében az fordult elő, hogy a játékvezető kolléga Kassai Viktorék nemzetközi küldését lájkolta. Mindkét esetben az MLSZ JB. irodavezetője intézkedett az eltiltásokról.

 

A focibiro.hu szerkesztőségéhez érkező megkeresések esetén soha sem adjuk ki a játékvezető kolléga nevét!

 

Elfogadhatatlan az, hogy Puhl Sándor és az MLSZ JB. nyomoz és megrágalmaz játékvezetőket. Sándornak inkább saját bizottságán belül kellene körülnézni, hogy ki ad ki információkat évek óta ….

 

 

Hajrá magyar foci, hajrá tisztességes és becsületet MLSZ JB!


Hozzászólások: