Puhl kártékony eleme a labdarúgásunknak

Botrány

2018-07-06 09:08:04
Puhl Sándor |

Puhl Sándor - forrás:
Forrás: - Puhl Sándor

Puhl Sándor nagyon kártékony eleme labdarúgásunknak  címmel jelent meg 13 évvel ezelőtt egy írás. A tartalma most is aktuális.

 

Puhl félrevezeti a társadalmat

 

"Puhl Sándort nagyon kártékony elemének tartom labdarúgásunknak, lezüllesztette a játékvezetést, és amellett, hogy szakmailag az utóbbi évek legrosszabb teljesítményét nyújtották a játékvezetők, állandóan félrevezeti a társadalmat. Ez a felelősség azért nagy, mert annak idején nagyon jó volt az ő nemzetközi megítélése, és emiatt teljesen más fellépésre volna szükség a részéről" - mondta az elmúlt időben többször is "bírált", egy évtizede négyszer is a világ legjobb játékvezetőjének választott, jelenlegi MLSZ-alelnökről.

 

"Soroljam a meccseket? Sajnos az időnk kevés. Csak egyet említenék. Tatabánya-Debrecen Magyar Kupa-döntő" - utalt Kisteleki arra az olvasói megállapításra, miszerint Puhl már sportpályafutása alatt is vezetett el mérkőzéseket.

A 2012-es Eb-pályázatba ugyan nincs betekintése, nem ismeri annak részleteit, de úgy véli, ha olyan emberek vezetnék, akik más vonalon is sikeresek voltak, lehetne esélyünk arra, hogy lehetőségeinkhez képest a legjobb eredményt érjük el. "A Bozóky által vezetett csapat kétszer volt második."

 

forrás: index.hu


Hozzászólások: