Hanacsek Attila is még mindig minket olvas

Botrány

2018-07-06 08:17:03
Hanacsek Attila |

Hanacsek Attila - forrás: nso.hu
Forrás: nso.hu - Hanacsek Attila

Azt tudtuk, hogy évekig minket olvasott Hanacsek Attila, amikor körön kívül volt. Tudtuk, hiszen sokat beszéltünk vele telefonon és sokat e-maileztünk vele.

Akkor Ő is hasonlóan látta a magyar játékvezetés problémáját, a kitörési lehetőséget és a jövőképet. Sajnos, amint pozícióba került - talán a pénz szaga miatt - megváltoztatta korábbi álláspontjait és most már csak Sanyi bácsi bólogatója.

Érdekes, hogy azóta is napi szinten olvassa oldalunkat, hiszen legutóbb Vecsésen tartott közel másfél órás monológot arról, hogy a szemét, irigy focibirio.hu miket mer írni.


Nyilván havi közel egy milliós fizetésért ezt kell mondani, de vannak akiknél a gerinc és a reggeli tükörnézés fontosabb.

Attila!


Amennyiben úgy gondolod valótlanságot írtunk tedd meg a lépéseket, mint ahogy mi is megfogjuk tenni az MLSZ JB. irodavezetője ellen, aki súlyos törvénysértéseket követett el az elmúlt időszakban.


Azt, hogy te mit mondasz utasításra az már senkit nem érdekel. Hiteledet elveszítetted és már az NB. III-as keret is rajtad mosolyog.


 

Hozzászólások: