Nyilt levél a negyvezírhez!

Botrány

2018-07-15 06:29:34
Puhl Sándor |

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Újabb nyilt levél érkezett szerkesztőségünkhöz, melyet változtatás nélkül teszünk közzé.

 

Drága Vezérem!

Miért? Miért?

 

Nem vagyok elég hű hozzád? Mindent megteszek érted. Mégsem engem teszel az NB egyes ellenőri keretbe? Mit kell még tennem? Szólj és megteszem! Vagy elég, ha üzensz a titkárságvezetővel, nem is kell, hogy szóba állj velem, hiszen tudom, hogy én senki vagyok. De egy hű senki.

 

Tudod, a kérésedre álnéven írogatok a Face-ra, kifejezve minden véleményedet, vállaltam, hogy én leszek a szószólód. Tudod, ha kell bárkit lehúzok az osztályzataimmal, fel sem kell ezért se neked, se V….. bácsikának (már ő is nagyon öreg, ezért remélem, nem sértődik meg, hogy így nevezem) hívni engem. Pontosan tudom, kinek kell jó jegyet adni, kit kell leosztályozni. Megígérem, hogy ha NB egybe megyek, akkor nem fogom a Gy…..két kritizálni, mert tudom, hogy fontos láncszeme a birodalmadnak. Az sem fog zavarni, a kedvenceden 15 kiló súlyfelesleg van, ez a kis tízes is jól áll neki. Lassan Tonyó bácsihoz lehet hasonlítani, aki annak idején kivégzett engem.

 

Megígérem, hogy aki évek óta nem futja meg a tesztet, oda se nézek, amikor az általam felügyelt zónába érkezik. Ha kell, kimegyek vele külön reggel 6-kor, ahogy annak idején veled tették, és külön lefutom a tesztet vele. Ha kell, lefutok helyette 2 kört, vagy elég neki úgy-ahogy beérni. Nem zavar az a 6-7 méter különbség.

 

 

Ígérem, nem fog zavarni, ha Vecsésre kell mennem hozzád, hogy ne kelljen kimozdulnod. Tudom, hogy a te korodban már szükség van a pihenésre. Engem nem zavar az sem, hogy nyáron ott szoktál nyaralni, ahova az NB egyes bírók télen járnak, hiszen neked is jár a pihenés.

 

Igen, mondtad már, hogy az én képességeimmel már az is nagy szó, hogy asszisztens ellenőr lehetek az NB egyben. Tulajdonképpen már ez is érdemeim felül van, hiszen bírónak gyenge voltam, de legalább asszisztens ellenőrként ott lehetek az NB egyben. Mondtad már azt is, hogy tulajdonképpen miattam, és a követőid miatt hoztad létre az asszisztens ellenőri funkciót, hiszen a világon nincs még egy ilyen bajnokság, ez is mutatja, hogy zseniális módon tudsz pénzt kiszedni a kasszából.

 

Igen, jól haladunk, szinte mindenkit kinyírtunk már akit kellett, már csak páran vannak.

 

Igazad van, amikor azt mondod, hogy nem számít, hogy 800 bíró hagyta abba, mióta te vagy a nagyfőnök, mert téged csak az NB egy érdekel. Nem zavar, ha jövő héten már csak negyven bíróm lesz, majd vezetek én is meccset, a lényeg, hogy neked jó legyen odafent.

 

Remélem kétségbeesésemet egy NB egyes ellenőri tagsággal jutalmazod, ígérem olyan követőd leszek, aki nem fog semmit kérdezni.

 

Az is példamutató volt, ahogyan emeltetted a mi pénzünket, de a megyék bíróinak pénze nem érdekelt. Miért is? Abból semmi haszon nincsen, teljesen megértelek.

 

Szépen kérlek, gondold át, mennyire hű embered vagyok. Igaz nem vagyunk már sokan, de a többieket jól terrorizálod, senki nem mer megszólalni.

 


Hozzászólások: