Felesleges volt a vecsési party

Botrány

2018-12-03 15:50:00
Hanacsek Attila | Puhl Sándor | Székely Ferenc | Vavika Ferenc |

Puhl Sándor - forrás:
Forrás: - Puhl Sándor

Mindenki tudta előre, hogy felesleges lesz a hétfői elnöki és szakreferensi értekezlet. Vélhetően ezzel Sanyi bácsi újabb kellemes napokat tölthet el „lakhelyén”

Ismét munkanapra rendelt fel az MLSZ JB. közel nyolcvan megyei vezetőt, a semmiért.

Az elnököknek Puhl Sándor és a mindig feszült Hanacsek Attila tartotta az észosztást. Igaz semmit sem mondtak, csak statisztikákat mutogattak, amit már mindenki tudott. Ismét kitértek arra, hogy nem szólnak bele a megyék életébe, megyei vezetésbe. Elmondták, amit már megírtuk, hogy az országos ellenőri napok szakmailag értékelhetetlenek Vecsésen. Erre a nagyvezír kitalálta, hogy jövő évtől már két napos lesz a program. Ki is nevette mindenki. Vajon addig minek tervez Puhl? Egy ilyen 2018. után már régen le kellett volna váltani...

Székely Ferenc a nagy semmiről tartott előadást az instrukturoknak, míg a Vavika VV Ferenc a talent mentor program vezetőinek beszélt arról, hogy jövőre havi 1 talent napot tervez. Az ex postás Ferencnek inkább azzal kellene foglalkozni, hogy saját megyéjében utána köpnek, míg a megyék többségében is kb. ilyen a megítélése, sokan már nem is köszönnek neki.

VV Ferenc ötletén mosolyogtak a megyei vezetők, mert tudták, hogy akkor VV több kilométert tud elszámolni és több ingyen vacsora juthat neki a megyei látogatások során. Csak legyen olyan megye, ahol meghívják enni.


Volt olyan megyei elnök (aki az elmúlt hetekben sokat szerepelt autókban vagy álnéven írogatott ), aki szellemként suhant a hotelben, nehogy valaki ráköszönjön. Igazi Bátor ember az ilyen, futott még kategóriájú második vonalbeli kis sheriffecske….


 

Hozzászólások: