Puhl Sándor



Puhlék titkolják a játékvezető halálának körülményeit!

Mentőautó - forrás: Forrás: - Mentőautó.

Másfél évvel ezelőtt Borsod megyében egy játékvezető meghalt a fizikai teszten. Azóta sem lehet tudni miért!

Kurmai Zoltán és Márkus Tamás által vezetett biztosság akkor hőségriadó alatt teszteltette a játékvezetőket. Az eredménye az lett, hogy egy játékvezető a helyszínen életét vesztette.


A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján pár nappal később azt közölték, hogy „a pénteken, egy kánikulában teljesített futófelmérés közben Miskolcon elhunyt 54 éves amatőr játékvezető halálának ügyében elfogadták a tesztet szervező Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság jelentését, délután már az jelent meg a szervezet honlapján, hogy a szövetség első embere, Csányi Sándor új vizsgálatot rendelt el. Az mlsz.hu-n olvasható hír szerint Csányi felkérte a szövetség Felügyelő Bizottságát, hogy az Orvosi Bizottság bevonásával folytassa a vizsgálatot, és az esetleges felelősség megállapítása céljából készítsen új, az eset minden körülményét alaposan mérlegelő jelentést.”


Azóta senki sem tudja mi van a Csányi Elnök Úr által elrendelt vizsgálattal? Az MLSZ-t több alkalommal megkerestük kérdésünkkel, de ők nem válaszoltak semmit levelünkre.


Egy biztos Kurmai Zoltánt azóta menesztették, Márkus Tamás változatlanul dolgozik, sőt most a hétvégi focitornán ő ellenőrzi a játékvezetők..


De ki felel egy kolléga haláláért? Mikor tudhatjuk meg az igazságot Kedves Puhl Sándor?

 

Hozzászólások