Puhlék mögött már senki nem áll!

Botrány

2019-02-05 17:10:11
Hanacsek Attila | Puhl Sándor |

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Egyre több megkeresést kapunk az országból, hogy vajon az MLSZ JB. két alelnökét mikor rúgják már ki.

Néhány nyugdíjas ellenőrön kívül már senki nem áll Puhl Sándorék mögött. Ők is csak azért, mert ennyi pénzt soha nem kaszáltak korábban. MLSZ költségén laknak Vecsésen, több száz kilométer utaznak hetente és nincs határ a költségelszámolásoknak.

„Szakmáról a Puhl-Hanacsek vezette bizottságban már évek óta nem beszélhetünk” – nyilatkozta weboldalunknak egy országos kerettag. – „A semmitmondó továbbképzések, videós elemzések arra jók, hogy ne fejlődjünk. Az edzőtáborok viccek. Azt lesik ki kivel beszél.” „Puhléknak egy fontos, hogy minél többet tudjanak kivenni a rendszerből. Miért jó, hogy edzőtáboroztunk, majd két héttel később tesztelünk. Csak nem azért, mert akkor Sanyi bácsi duplán jár jól..”

„Sértő és megalázó, hogy az NB-s edzőtáborban olyan nyugdíjas ellenőrök beszélnek nekünk a szakmáról, akik korábban teljesítményük miatt kerültek ki a legfelsőbb keretből. Megalázó számunkra az a lenézés, hogy több nyelvet beszélő diplomások előtt olyan ex postás beszél a szakmáról és az alázatról, akit a megyéje kitagadott és korábban feljelentett több kollégáját. Ilyen nyelveket nem beszélő, külföldön ismeretlen  ex játékvezetők még egy értelmes mondatot sem tudnak elmondani” – kesergett a játékvezető.

"Szánalmas, hogy egy számít csak Puhlnak, hogy az MLSZ fizesse a szállását. Nézzétek meg januárját: Január 4-6 között Miskolc, január 11-12 Jt bál Siófokon, január 13-25 Antalya, január 27- február 1 Bük.  Igaz papíron beteg volt, így visszatért Vecsésre. Más pénzéből könnyen veri..."„Mi lehet a jövőkép a fiatalok előtt? Egy a....holista, k..inós vezető? Vagy egy gerinc nélküli zsaru? Ugye nem? Ezt miért nem látja Berzi Sándor vagy Csányi Sándor? Ők miért nem lépnek már az évek óta mélyponton lévő játékvezetés miatt.”

„Lassan elfogynak a játékvezetők, ellenőrök és a gerinces emberek.”

 

A közzétett levél tartalmát szó szerint idéztük.  A játékvezető nevét az ő védelme miatt nem írjuk meg. Köszönjük neki és bízunk a szebb jövőben.


 

Hozzászólások: