Nyugdíjasoké a világ

Botrány

2019-02-12 16:52:13
Kurmai Zoltán | Vavika Ferenc |

Kurmai Zoltán - portré - forrás: boon.hu
Forrás: boon.hu - Kurmai Zoltán - portré

Végig nézve az MLSZ JB. által kényeztetett ellenőröket, edzőtábori porondmestereket és a kedvenc bohócokat, megállapítható, hogy a nyugerekké a világ.
Az elmúlt időszakban mindenhol ott van a  Kurmai – Vavika páros.

Nézzük meg az elmúlt hetek programját:
Miskolci focitorna, MLJT Bál, NB I-es NB. II-es edzőtábor, Ellenőri napok (2*2 nap) és a héten az öt napos NB. III-as edzőtábor.

Gyakorlatilag a két nyugdíjas ex-játékvezető helyszínről helyszínre utazik az MLSZ költségén. A legnívósabb szállodákban alszanak, fizetik, fizetjük az összes költségüket.

Alkalmanként a duóhoz csatlakozik még Tóth Vencel is.

Feltehetjük a kérdést, hogy vajon hol vannak a fiatal, nyelveket beszélő, számítógépes ismerettel rendelkező fiatal ellenőrök? Hol vannak a korábbi játékvezetők? Hol vannak azok az előadók, akik legalább 2 értelmes mondatot el tudnak mondani?

Biztos, hogy 2-3 öreg kell nekünk? Ők fogják megváltani a világot?  Mire tanítják a nyelveket beszélő, több diplomás fiatalokat?

A szakmailag és erkölcsileg megbukott puhli rezsimet csak ezek a bólogató emberek tartják életben. Gondoljatok bele postásként vagy BÁÉV alkalmazottként életükben ennyit még nem kerestek, nem laktak luxus szállodákban.

Kurmai és Vavika jobban él, mint négy éve. Jól megélnek a játékvezetésből...A magyar játékvezetés érdekét ők már nem szolgálják…


 

Hozzászólások: