Vavika közel 1000 kilométert utazott

Botrány

2019-03-04 16:01:51
Vavika Ferenc |

Vavika Ferenc - forrás: facebook.com
Forrás: facebook.com - Vavika Ferenc

Megdöbbenéssel fogadták Vavika Ferenc megjelenését a szabolcsi játékvezetői bizottság vezetői hétvégén, a Talen előkészítő napon!

 

A kézfogásáról híres, megyenélküli akadémiai vezető, Pécsről közel 500 kilóméter utazott titokban, hogy részt vehessen a megyei előkészítő napon, meglesse, hogy milyen szakmai munka folyik ott. Eddig csak Dunántúlon haknizott és jelentett fel  elnököket, most már az ország másik szegletébe utazik Ferenc.

"Megdöbbentő, hogy minden előzetes bejelentkezés nélkül ennyit utazott az expostás Ferenc" - nyilatkozta az egyik vezető - "Reméljük, minket nem jelent fel és mindent rendben talált. Nem értjük, hogy ennyire nem bíznak bennünk Budapesten, hogy az ország másik feléből kell ideutaztatni valakit. Vajon az ezer kilóméter, a szállás és étkezés mennyibe fáj nekünk.. Ezt a fiataljaink elől vették el megint."

"Vajon ezek a több száz ezres kifizetése, felesleges utazások nem szúrnak szemet Berzi Sándornak vagy az MLSZ gazdasági igazgatójának?"

 

Korábban megírtuk, hogy Vavika Ferenccel nem fogott kezet a zalai elnök, Balázsi Mihály, mivel úgy érezte, hogy szánalmas az, ahogy Vavika emberileg és szakmailag megnyilvánul a megyéjével szemben.

 


 

Hozzászólások: