Legyen 2019 a játékvezetésben is a változás éve

Botrány

2019-05-13 05:55:41
Puhl Sándor |

Puhl Sándor piroslap - forrás: focibiro.hu
Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor piroslap

Vége eljutott egy hír (e-mail) Csányi úr asztalára, amelyet Berzi és Puhl rezsim nem tudott megakadályozni, elsíbolni.

Olyan írás, amelyben csak az igazat és elmúlt nyolc év bukását elemezte egy hiteles megyei vezető. Nem kell Csányi elnöknek úrnak álruha, mint Mátyás királynak, csak az igazat kell olvasnia, elfogadnia.

Megtette, reméljük megteszi a jövőben is. Rókalelkű embereknek végre, reméljük lejár a szavatossága, hiszen az elmúlt években a BUKÁS című könyvet a Magyar játékvezetésből lehetett meríteni. Puhl és Hanacsek párosnak nem nyomozni kell, hanem elgondolkodni, hogyan jutottak hatalomra Vágner Lászlóval szemben???

Tudjuk ugye,v olt egy jogi ember Vas megyéből aki adta a tippeket, igaz Ők ezt meghálálva, most NB II-es asszisztensi keretbe visszahelyezve alkalmazzák, fiatalok kárára.

Csányi elnök úr ezt is tudja...... Sportszerűség, Fair Play.

Ébred az erő, igen, hiszen már a terror és diktatúra Puhl úr nem játszik. Recseg a Vecsési sasfészek, jön a hurrikán, jönnek az értelmes 21. századi humánus emberek, akik vezetésben és emberi értékekben messze felülmúlják a régi "piros könyves", 3/3-as FERIKET, JANIKAT, SÁNDOROKAT.

Sportszakmai szempontokat tekintve, nemzetközileg és hazai kereteket tekintve, le lettek minősítve a jól menedzselt és kiválasztott játékvezetők. Igaz csókos megyék csókos emberitől ez is emberfeletti teljesítmény, csak a régi hírnév kötelezett volna. Puhl Sándor, Hanacsek Attila, Tóth Vencel, Kurmai Zoltán, személye és emberi oldala nem garancia a Magyar játékvezetésben.

Nemzetközi küldések, bocsánat minőségi küldések mutatják. Meddig akarod még parazita módon a "társaiddal" "lehúzni, anyagilag és erkölcsileg kis hazánk játékvezetését??

Meddig teszed fel magasabb osztályba, barátaid fiait, meddig alkalmazod magasabb osztályokban, kedves megyéid 150cm-160 cm magas elhízott tehetségtelen játékvezetőit???

Sokáig nem, hiszen Talent programod bukását érzékelheted, mivel sok megyében nincs alkalmas játékvezető, mert van Önkritika. Nem úgy a programban dolgozó, atyaég leírni is fáj, vezetőknek  (Makai,Vavika páros). Ők az esthajnal csillagok játékvezetésünk egén??? Hol vannak olyanok mint Juhos, Erős, Szabó, Vámos, sorolhatnám az emberi, játékvezetői értékeket???

Ne színezzük  -vége- legyen elég. Építkezzünk, rakjuk le új emberekkel jó és masszív alapot. Erős amatőr képzés, megyékben tartandó továbbképzések, játékvezető és ellenőri szinten..

Kamu Akadémia, Kamu edzőtáborok megszüntetése, Kamu emberek alkalmazása. Ész és tényszerű életpálya kiépítése, támogatva a megyei vezetést. Van olyan megye ahova hat éve nem tévedtek az "ISTENEK". Igaz ott rendben mennek a dolgok - Csányi úr tudja.

Legyen egy "baráti" kézfogás és régi dicsőségedben megöregedve, távozz illetve távozzatok, mielőtt távoznotok kell.

Legyetek úriemberek, legyetek igazi sportemberek, ne pedig attól féljetek, hogy mit csináltok a civil életben,h iszen tudjuk ettől rettegtek, hogy nem vagytok semmire alkalmasak és képesek, egy teljesítmény orientált társadalomban.

Tudjátok Csányi úr is tudni fogja, tudja - eljött az idő. Idő kérdése, hogy fazont szabjon egy nagyon jó SZABÓ a Magyar játékvezetésnek.


 

Hozzászólások: