Jellemzés:

Vékony testalkatú, erős izomzatú, ami biztosította a sok futás lehetőségét, így rendre esemény közelből tudott szabályszerű ítéleteket hozni. Játék- játékospárti sportember, az előnyszabály és a játék szellemének elkötelezett híve. Szakmai munkájában határozott, következetes, a játékosok elfogadták, tisztelték emberi és sportvezetői példamutatásáért. Szükség szerint nyúlt a fegyelmező kártyákhoz, a megelőzésre, a játék folyamatosságára törekedett.

Játékoskénti pályafutás:

Serdülő korától aktív labdarúgó játékos volt. A korosztályi csoportokkal haladt egyre előbbre, lett képzett labdarúgó. Labdarúgó játékos felkészültségére jellemző, hogy futballozott az NB. II-ben és az NB. I-ben is.

Hazai játékvezetési karrier:

A játékvezetői vizsga letételét követően a megyei labdarúgó osztályokban szerezte meg a szükséges tapasztalatokat. Sportvezetőinek, ellenőreinek javaslatára 1987-ben, a Győr-Zalaegerszeg (1:1) mérkőzéssel debütált az NB. I-ben. A hosszú és eredményes első ligás pályafutásától 1998-ban, a Diósgyőr-BVSC (2:1) csapatok mérkőzésén búcsúzott. Foglalkoztatására jellemző, hogy az 1992/1993-as bajnoki idényben 17 mérkőzést vezethetett. Már aktív játékvezető időszakában bekapcsolódott az országos futsal, kispályás (4+1) labdarúgó játékvezetésbe. A strandlabdarúgás megalakulásától aktív, közreműködő részese volt a tornáknak illetve a döntő mérkőzéseknek. Az aktív strandlabdarúgó játékvezetéstől 2008 nyarán az országos döntőn búcsúztatták el. Első ligás mérkőzéseinek száma: 161

Nemzetközi játékvezetési karrier:

A Játékvezető Bizottság javaslatára az MLSZ felterjesztette nemzetközi, FIFA játékvezetőnek. Pályafutása alatt több UEFA kupatalálkozót, Intertotó kupamérkőzést, nemzetközi válogatott mérkőzést vezetett. Több alkalommal volt Puhl Sándor biztosítója, 4. játékvezetője.

Sportvezetői pályafutása:

Az MLSZ JB NB. I.-es ellenőre, a Kelet-Magyarországi régió felelős instruktor, az Oktatási és Vizsgáztatási Albizottság tagja.
Forrás: wikipédia