Toborzás MLSZ módra

Botrány

2019-11-03 19:33:11

MLSz székház - forrás:
Forrás: - MLSz székház

Minden évben eljön megyénként a toborzás ideje, amelyet először csak egy alkalommal lehetett évente most jelenleg több alkalommal, ha van oktató aki ingyen vagy alamizsnáért bevállalja. (Szerencsére azért intelligens megyékben megoldják az intelligens vezetők).

Igen, sajnos itt sem a szakmunka kapja meg a megérdemelt bérezést, hanem siker eseten az MLSZ.JB melldöngetve, fölözi le a "hasznot" dicsőség formájában. (igaz ez a dicsőség már késik régóta az éji homályban). Vajon miért csak a megyéknek fontos a toborzás mennyisége és minősége-azért, mert ahogy Puhl alelnök úr mondta nagyon régen, talán emlékszik rá, nem fagyott le memória egysége, országoson mindig lesznek játékvezetők.

Valóban lesznek olyanok amilyenek-RÓZSASZÍN PÁRDUCOK puncs fagyival kézben.

Toborzás vezetője Ábrahám Attila aki még saját megyéjében is láthatatlan ember, stílusával fenyegetőzve, ha nem lesz fejlődés akkor alkalmatlanok vagyunk mint toborzó vezetők. Attila Te alkalmas vagy??

Kandidálásod alatt nem emelkedett a játékvezető létszám, hanem csökkent, tehát alkalmatlan vagy, de nem Te tehetsz róla.

Ellentmondani a nagyvezéreknek, érvelni a jelenlegi alkalmatlan toborzás miatt, nem fogsz, hiszen holdudvarból nem szeretnél árnyékba szorulni, ezért stílusoddal inkább régi harcos társaid ellen fordulsz, fenyegetőzve.

Mit ér ez hatalom nélkül-nevetséges. Toborzás vezető ebben a névben benne foglaltatik a vezető fogalma, akinek irányt kell, hogy mutasson. Megalkuvást nem tűrve ki kellene harcolnod az Mlsz JB-nél, propaganda anyagot, országos publicitást és hírverést, megyei vezetőkkel egyeztetve. (Velünk). Ebből a folyamatból és segítségből semmi nem valósult meg, bocsánat nem igaz, mert valamiféle műanyag hirdető transzperest kaptunk, két éve vagy három amellyel valami nagy eszű kitalálta, hogy álljunk ki sportrendezvényekre, vagy szupermarketek elé. Ott helyben jót nevettünk, amikor a két alelnök ezt szorgalmazta.

Miért nem toboroznak obsitos formában, nyílt nap keretein belül megyénként az Országos Játékvezető Bizottság emberei??

Úgy gondolom sok megyében szívesen látnánk az elmúlt évszázad nagy játékvezetőit. Megismernék az országos munkát, nem pedig hazug jelentéseket és statisztikákat nézegetve, toborzás vezetőket inzultálnák. Remélem az idei év talán más lesz, nem csak beszélünk róla, de kapunk toborzó anyagot, kézzel foghatót. (Plakátok, szóró anyag).

Most jön az, sokba kerül, akkor talán hagyjunk ki egy-két értelmetlen szeánszot Vecsésen. Most kell, nem pedig nyáron vagy jövőre, mert a játékvezetésünk ezt követeli. Interneten lehet regisztrálni. Igen valóban lehet, de ettől még ez nagyon kevés.

Az igazság nem odaát van, hanem olyan megyékben ahol megtudják tenni, hogy a JB elnökök, Igazgatók megfinanszírozzák a toborzás költségét, Írott látható formában. Sajnos Nálunk nem így van, ezért vagyunk alig ötvenen, vagy kevesebben.

Kérdésem:

Meddig lesz bekötve az Országos JB-nek a szeme, hogy belássák, így nem mehet tovább?? Meddig ígérgettek, mikor unjátok meg ezt a strucc politikát?? Beszélgetve más megyében ingyen, szeretetből dolgozó kollégákkal már véges a türelem, ehhez pedig már kevés a Vecsési party.


 

Hozzászólások: