Baranyában már készülnek

Sipmester Fesztivál

2019-12-22 18:01:37
Baranya | Ábrahám Attila | Czakó Dénes | Maml Zoltán | Nagy Zsolt |

Baranya - foci - forrás: facebook.com
Forrás: facebook.com - Baranya - foci

Vasárnap  hat megye részvételével megrendezett Jumó emléktornán Bács megye mögött, jó játékkal az előkelő 2. helyen végzett a baranyai játékvezetői válogatott.

"A csoportban 2:1-re vertük Fejér megyét és 3-1-re Somogyot. Az elődöntőben 0-0-as döntetlen után büntetőkkel vertük Csongrádot. A döntőben sajnos 4-0-ra kikaptunk a bombaerős Bácstól, akik az utolsó két alkalommal megnyerték a 20 megye tornáját." 

Csapattagok:  Szkrajcsics Péter, Maml Zoltán, Gyuradinovics Norbert,  Horváth Patrik, Egri Norbert,  Resch András,  Gyenis Levente, Hevesi Gábor, Ábrahám Attila (edző),  Vörös Attila (játékvezető), Nagy Zsolt (csapatvezető).

A képről hiányzik Brozovics László, aki sérülést szenvedett és  Czakó Dénes (jelenlegi elnök), aki kórházba vitte a balszerencsés játékost.

Gratulálok a játékosoknak, Brozónak mielőbbi gyógyulást kívánok!


 

Kapcsolódó cikkek

Baranyában készülnek
2019-12-19 20:00:37

A budapesti Sípmester Fesztivál előtt megyei elnököket kérdeztünk – többek között - arról: hogyan készül a régió a tornára, s mit várnak az eseménytől?

Csak a gumigerinc!
2019-12-09 09:28:30

Másfél héttel ezelőtt robbant a bomba, hogy Czakó Dénes megyei elnök nem számít a nemzetközi ellenőr Ábrahám Attila edzői munkájára a Sípmester Fesztíválon.

Czakó vs. Ábrahám
2019-12-01 19:22:57

Ismét áll a bál Baranyában. Most éppen az van, hogy a diktátor Czakó Dénes nem akarja Ábrahám Attilát, Georgiou Grigoriszt és Bata Lászlót elvinni az országos focitornára.

Hozzászólások: