Folyamatosan bővül a focibiro.hu

Focibiro - 2014.03.18 - forrás: Forrás: - Focibiro - 2014.03.18.

Sokszor megkapjuk azt a kritikát, hogy ellenzéki az oldalunk és csak fecsegünk és semmit nem bizonyítunk!

Egy biztos. A számok magukért beszélnek és a számok azt mutatják, hogy a játékvezetők szeretik az oldalunkat.

A napi 10.000 látogató 80 százaléka visszatér hozzánk.

A legnépszerűbb részünk továbbra is a játékvezetők adatbázisa, amely folyamatosan bővül. Az országos kerettagok küldései már 1974 óta megtekinthetőek, míg az NB. I-es játékosok adatai 1991 óta. A játékvezetők egyéni oldalain a statisztikák folyamatosan naprakészek.

Több megyei vezetőtől érkezett megkeresés, hogy az ő játékvezetőik adatát is tegyük közzé. Jelenthetjük, hogy a weboldalunk eddig is tudta kezelni a megyei játékvezetés dolgait, hiszen 2010-ben ez volt a célunk, amikor az MLSZ JB-vel egyeztettünk.

Az akkor koncepcióban leírtuk, hogy az MLSZ JB. milyen programmal és adatbázissal tudná megkönnyíteni a megyék működését és milyen adatok kerülnének nyilvántartásra.

A háttérprogramot akkor szerkesztőségünk elkészítette az MLSZ JB-nek és bemutatót is tartottunk belőle. Sajnos az MLSZ utólag ezt letagadta.

A fejlesztésekkel azonban mi nem álltunk meg, sőt!

Mostanra már közel 2.000 játékvezető adata és keretbesorolása érhető el.

Baranya, Tolna, Somogy és Zala összes játékvezetője már felkerült az oldalunkra. Amiért köszönettel tartozunk a megyei vezetőknek.

Az oda tartozó játékvezetők adatai 2008-2020 között elérhetőek.

Most azon dolgozunk, hogy regisztráció után mindenki nyomon tudja követni és menedzselni is tudja saját adatát.

A Bizottsági adminisztrációt bemutató részünk is elkészült már, amely alapján a megyék nyilvántartásait lehetne megkönnyíteni (egységes naptár, elnökségi döntések kezelése, stb.)

Az akkori célunk az volt, hogy a megyékkel az MLSZ egy zárt rendszerben kommunikáljon, minden adat oda kerüljön berögzítésre, hogy ne kelljen excel táblázatokat vezetni mindenhol. A játékvezetők meg személyes oldalukon kapnánkak meg minden információt a magyar játékvezetésről és a saját műkődésükről.

A program második lépésben kezelte volna az oktatási feladatokat is, ahol a játékvezetők teljesítményértékelése mellett a komplett oktatási és továbbképzési rendszert is be lehetett volna intergrálni.

 

 

Hozzászólások