Szabolcs: Felkészültek a kollégák

Megyei játékvezetés

2020-02-11 19:50:16
Szabolcs-Szatmár-Bereg | Benkő Róbert | dr. Jekő József | Karakó Ferenc | Szilágyi Norbert | Vad István |

Szabolcs JB. edzőtábor - 2020.02.16 - forrás: szabolcsjb.hu
Forrás: szabolcsjb.hu - Szabolcs JB. edzőtábor - 2020.02.16

A téli frissítő kurzuson többek között szóba került a játékosok védelme és a büntetőterület kontrollja is.

A leveleki Váci Mihály Művelődési Ház adott otthont a szabolcs-szatmár-beregi labdarúgó-játékvezetők hagyományos téli frissítő kurzusának.


Dr. Jekő József megyei JB-elnök köszöntötte a megjelenteket, majd tájékoztatójában összegezte az őszi szezon tapasztalatait.

Sipos László kuratóriumi elnök beszámolt az alapítvány pénzügyi kondícióiról. Karakó Ferenc FIFA-játékvezető a játékosok védelméről, míg Sándor Csaba NB III-as játékvezető a büntetőterület kontrolljáról tartott UEFA-DVD-s előadást. Szlomoniczki István NB III-as ellenőr a technikai zóna felügyeletéről értekezett.

A videótesztben a lesszituációkat kellett elbírálni Takács Ákos NB III-játékvezető és Benkő Róbert NB III-as asszisztens felügyelete mellett.

Dr. Jekő József a mentorokat tájékoztatta az aktuális teendőikről.

Vad II István FIFA-játékvezető az előnyszabály alkalmazását boncolgatta. Ficze István megyei ellenőr az általa is készített videófelvételek tanulságait elemezte.

A szabályismereti tesztet Szilágyi Norbert megyei instruktor koordinálta. Minden résztvevő kellőképpen felkészült szellemileg a tavaszi folytatásra.


 

Hozzászólások: