Vámos Tibor az új versenyigazgató

Játékvezetőkről

2020-07-02 17:00:03
Vámos Tibor |

Vámos Tibor - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - Vámos Tibor

Vámos Tibor, korábbi játékvezető és FIFA-asszisztens lett Barczi Róbert utódja a szövetség versenyigazgatóságának élén.

Barczi Róbert az MLSZ Elnökségének korábbi döntése szerint az MLSZ sportigazgatói tisztségét tölti be, helyét Vámos Tibor veszi át a versenyigazgatóság élén. Vámos Tibor tizenhat évesen lett játékvezető, huszonkilenc évig tartó aktív pályafutása alatt 25 NB II-es mérkőzést vezetett, az NB I-ben 280-szor volt játékvezető-asszisztens, valamint asszisztensként közreműködött 96 nemzetközi mérkőzésen is. A Kassai-Erős-Vámos trió tagjaként 12 Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen vett részt, 2008-ban a pekingi olimpia döntőjében, két évvel később a dél-afrikai világbajnokság Spanyolország-Németország elődöntőjében látta el az asszisztensi feladatokat.

Pályafutása befejezése után a BLSZ játékvezető-ellenőreként, valamint az MLSZ szövetségi ellenőreként dolgozott tovább, 2015-től pedig a Grassroots, Fair Play és Kisebbségi Bizottság elnökeként tevékenykedett. Civilben a mátyásföldi Táncsics Mihály Általános Iskolában dolgozott orosz-történelem-angol szakos tanárként, valamint 19 tanéven keresztül iskolaigazgatóként vezette az oktatási intézményt.

"Nagy megtiszteltetésnek és kihívásnak tartom a versenyigazgatói kinevezésemet. Nem látványos, viszont annál fontosabb feladatot kaptam, melynek során a bajnokságok zökkenőmentes, tervezhető, átlátható lebonyolítása, valamint a klubokkal történő sikeres együttműködés a célom" - fogalmazott a július 1-jén hivatalba lépett Vámos Tibor.


mlsz.hu
 

Hozzászólások: