Megdöbbentő levelet kaptunk

Cenzúra - forrás: hir.ma Forrás: hir.ma - Cenzúra.

Megdöbbentő levelet kaptunk, melyet szó szerint teszünk közzé!

Tisztelt Focibíró Szerkesztősége!!


Kérem vágatlan formában közöljék le felháborodásomnak okot adó eseményt, amely 2020. Augusztus 02-án történt az impozáns Vecsési Airport Hotel férfi mosdójában.

Számomra érthetetlen, hogy a játékvezetői társadalomban hogy férhetnek be olyan szánalmas emberek, akik visszaélnek "hatalmukkal".

Eddig nem foglalkoztam semmilyen formában a pletykákkal, de be kell látnom a Focibíró internetes portál nem a levegőbe ír és tár fel tényeket, amely a nevezett személyeknek nem kicsit kínos.

Tesznek érte.

Alapból értelmetlen az egész "műsor" és sótlan, mint a tegnapi marha pörkölt.

Végre az elmúlt időszakban a kinevezett "Cerberusok" belátták felesleges keménykedni, hiszen lassan de biztosan elfogynak a megyei ellenőrök.

Korrektség és baráti segítséget, amely csak növelte az önbizalmat, sikerült az egyik "teremőrnek" a "budiban" helyre tenni.

Kelet Magyarországi ellenőr megköszönte a korrektséget, mire  "barátunk" annyit felelt: Focibíró nem baszogat minket akkor mi sem Titeket.

Vajon általam tisztelt két Alelnök  tud erről  az önfényező kollégáról, aki mint statáriális strázsa szerepel napi díjért, mint BOSSZÚÁLLÓ ???  

Sajnálom az ilyen  képmutató embereket még megtűr a Magyar Amatőr Játékvezetés. 

Kedves kollégám remélem Magadra ismertél - jó Focibíró olvasást...  

 

Te is úgy gondolod, hogy megosztanál a többiekkel valamit, akkor ne félj! Használd a jobb felső sarokban lévő Írj nekünk gombot és azon belül válaszd a Hírbeküldést! Tőlünk soha nem derül ki a neved!

 

 

Hozzászólások