Női BL: Kulcsárék Manchesterben vezetnek

Játékvezetőkről

2020-12-14 12:18:40
dr. Gavalla-Kulcsár Judit | Kulcsár Katalin | Török Katalin | Urbán Eszter |

Kulcsár Katalin - Kulcsár Judit - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - Kulcsár Katalin - Kulcsár Judit

Kulcsár Katalin és kolléganői szerdán Angliában vezetnek mérkőzést.

15:00 CET - Manchester (MCFC Academy Stadium)
Manchester City Women FC (ENG) - Göteborg FC (SWE)
Referee: Katalin Kulcsár (HUN)
Assistant Referee 1: Katalin Török (HUN)
Assistant Referee 2: Judit Gavalla-Kulcsár (HUN)
Fourth Official: Eszter Urbán (HUN)
UEFA Referee Observer:  Regina Konink-Belksma (NED)
UEFA Delegate: Scott Struthers (SCO)
 

A cseh Adamkova vezette a Göteborg-Manchester City női Bajnokok Ligája-párharc első felvonását december 9-én, Svédországban. Noha Risa Vildes révén már a 2. percben a házigazdák vezettek, a 41. percben Georgia Stanway egyenlített, a 76. percben pedig az amerikai középpályás, Samantha Mewis góljával egy-kettőre 1-2-re változott az állás, ami a végeredmény lett egyúttal. A visszavágót tehát az angolok várhatják előnyösebb pozícióból. December 16-án az a Kulcsár Katalin vezeti a szigetországi meccset, akit a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet 2016-ban az elmúlt év legjobb női bírójának választotta, az asszisztensei az ibrányi kötődésű dr. Gavalla-Kulcsár Judit (három felnőtt női Európa-bajnokságon bizonyított) és Török Katalin lesznek, a tartalék-játékvezetői teendőket Urbán Eszter látja el. Judit és Eszter arra is méltán lehetnek büszke sportemberek, hogy kétgyermekes családanyaként állnak helyt a nemzetközi mezőnyben.
A 2023-as, 32 csapatos női labdarúgó-világbajnokságra (melynek Ausztrália és Új-Zéland ad otthont) felkészítő programban Kulcsár Katalin, Török Katalin és Vad Anita reprezentálja Magyarországot. Először egy videokonferencián ismertetik velük az elvárásokat. A mindennapos fizikális és mentális felkészülésüket webes felületen dokumentálják, amiről folyamatos visszajelzéseket kapnak, emellett meccseket is elemeznek.
A 40 esztendős dr. Gavalla-Kulcsár Judit idestova 17 éve tagja a FIFA-keretnek. Asszisztált már Bajnokok Ligája-döntőben, közreműködött korosztályos világbajnokságokon, vb-, Eb- és olimpiai selejtezőkön is, és az országban elsőként kapott szerepet női asszisztensként a férfi NB I-ben, tehát a szó szoros értelmében zászlóvivő példaképnek számít a feltörekvő fiatalabbak előtt - írja a szabolcsjb.hu


focibiro.hu, szabolcsjb.hu
 

Hozzászólások: