Az UEFA bírófőnöke Puhl Sándorról: “Óriási tehetség és példakép volt”

Játékvezetőkről

2021-05-21 12:32:01
Puhl Sándor |

Puhl Sándor - VB - forrás: google.com
Forrás: google.com - Puhl Sándor - VB

Az európai játékvezetőket irányító testületnél is kiemelten emlékeztek meg a csütörtökön elhunyt magyar bírólegendáról, Puhl Sándorról.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) játékvezetői testületének vezetője, az olasz Roberto Rosetti személyesen is megemlékezett a szövetség honlapján a csütörtökön, 65 éves korában elhunyt Puhl Sándorról.

– Sándor a példaképem és nagyszerű barátom. Óriási tehetségű játékvezető volt, akinek a pályán lévő futballisták és a nagy futballeseményeken a játékvezetőkre nehezedő nyomás kezelésében mutatott nyugodt reakciói megérdemelten hozták meg számára az elismerést és hírnevet az európai, illetve világszinten is.

Nagyon sokat köszönhettem Sándornak játékvezetői pályafutásom során. Rendszeres tanácsai, útmutatása és biztatása felbecsülhetetlen segítséget jelentett a fejlődésemben, és mindig nagy megtiszteltetés volt a társaságában lenni. Mélységesen szomorú vagyok a halála miatt, és szeretném őszinte részvétemet kifejezni családjának – mondta Rosetti, aki a 2008-as Eb-döntőt is vezethette.

 


csakfoci.hu
 

Hozzászólások: