Makai lett a toborzási vezető

Makai János - forrás: Paksi Hírnők Forrás: Paksi Hírnők - Makai János.

A létszámgondokkal küzdő, és szükségjátékvezetőket igénybevevő megyei JB. elnök, NB. I-es ellenőr, Makai János lett az országos toborzásért felelős személy.

"János kitűnt az elmúlt időszakban sok dologban a játékvezetők közül, hiszen ő volt az, aki nyiltan vagy álarc mögé bújva osztotta meg sajátos véleményét az életről, játékvezetésről és a politikáról - nyilatkozta egyik kollégája. - Vajon mennyire hiteles az ilyen személy toborzási vezetőnek? Most arról ne beszéljünk, hogy Tolna megyében alig van játékvezető, hiszen elnöksége alatt elfogytak, sok mérkőzésre egy fő  vagy egysem megy mérkőzésre".

A megyei toborzási vezetők az alábbi levelet kapták ma:

 

Kedves Toborzók!

Az alábbiakról szeretnélek tájékoztatni benneteket:2021. évtől az MLSZ JB megbízásában Makai János koordinálásával, összekötő szerepével, támogatásával folyik tovább a munka a megyékben.

Szeretnénk megkérni benneteket, hogy legyetek kedvesek részünkre az alábbi információkat megküldeni a www.jatekvezetoleszek.hu weboldal frissítése érdekében

Történt-e változás a toborzó személyében, elérhetőségekben?Mikor tervezitek a tanfolyam indítását? (nem szükséges pontos dátum, hónap is elegendő)

A közös munka érdekében szeretnénk meghívni benneteket 2 alkalommal egy online megbeszélésre:2021. november 03. 18:00-19:002021. november 23. 18:00-19:00

 

 Kapcsolódó cikkek

Makainak mindent lehet?

Tovább


Hozzászólások