Böcskei Balázs magasan a leggyengébb bíró

Böcskei Balázs - forrás: Forrás: - Böcskei Balázs.

 Tomiszlav Szivics után ezúttal Ferenczi István illette igen kemény szavakkal egy NB I-es mérkőzés játékvezetőjét. A csatár a Vasas TV-nek úgy fogalmazott, Böcskei Balázs (képünkön) magasan a leggyengébb bíró volt, akivel pályafutása során találkozott, többek között annak is köszönhetően, mert rendkívül arrogánsan viselkedett a futballistákkal - írja a pepsifoci.hu.

- Az utóbbi időben sűrűsödni kezdtek azok a nyilatkozatok, amelyekben az NB I szereplői a játékvezetést kritizálják. Tomiszlav Szivics volt ebben az élharcos az utóbbi hetekben, most a Vasas csapatkapitánya, Ferenczi István is csatlakozott a táborhoz. A támadó a Lombard Pápa elleni 1-1-es találkozót dirigáló Böcskei Balázsról alkotott nem éppen kedvező véleményt.

Nem is fogalmazok durván, ha azt mondom, eddig magasan ő volt a leggyengébb bíró, akivel pályafutásom során találkoztam. Hihetetlenül rosszul vezette a meccset, ide-oda olyanokat tévedett... Lisztes Krisztiánt letalpalják kajakra, erre tovább engedi... Nem lehetett hozzá szólni, mindenkinek azonnal azt mondta, hogy ez nem a te dolgod. Arrogánsan viselkedett, nem volt egy szimpatikus emberke - fogalmazott Ferenczi egy Vasas TV-nek adott interjúban.

Érdekesség, hogy Vágner kedvencét másfél éve Botos Antal és Stark Péter is hasonló viselkedés miatt már kritizálták...

 

Hozzászólások