Értelmetlen értekezések

Online - forrás: google.com Forrás: google.com - Online.

Azt hittük már, hogy van egy kis változás, de megint bele lépett az MLSZ. JB. ugyanabba a folyóba.

Ezen a héten az országból megint nagyon sok sportbarát indul Telki irányába, tesztre, több napra.

NB III-as kerettagok hallgatják végig személyesen a nagy változásokat, szokásos bölcseleteket és bizonyos weboldalak szidását.

Többen jelezték távolmaradásukat betegség és karantén miatt, ez a jobbik rossz, mintha ott derül ki a felesleges az utazás, mert ott bukik el valaki a kovid teszten.  Az tényleg vér ciki... (ki fizeti ki az útiköltségeket, külön autó futásokat?) 

Mégis kinek ér ennyit a "buli"?? Együtt alvás, együtt étkezés, együtt hallgatják az előadásokat. Egységben az erő? Hol van a felelős vezető racionális döntése?? Most kellene felvállalni a "faszagyerek" szerepet és élni a hierarchia adta lehetőséggel..

Két éve nagyon jól működött az online rendszer, bejelentkezés naponta, előadások hallgatása.

Kiválóan működött a rendszer nem volt fennakadás. Megemlíteném egy hét múlva lassan bajnoki kezdés. Vajon hány ember lesz addig beteg?? 

Hanacsekék nem tanultak az NB. I-II-es edzőtáborból. Hányan lettek vírus fertőzöttek és mondták le küldéseiket??  

Tanulságos, majd a héten Ők is pótolnak a Kánai úton. Négy nap helyett elég lesz reggel 9-18.30 ig hallgatni a fejtágítást. (Élet és maga az MLSZ JB. megadja a választ: feleslegesek a hosszú edzőtáborok.)

Mégis kinek az élete ?? A kérdésben minden benne foglaltatik, olyan vezetők felé, ahol nem az ember, család, egészség számít, hanem a színes statisztikák...

ÜDV: Futaki Bátor..

 

Hozzászólások