Tóth Vencel: Kezeket fel!

Tóth Vencel - idősebb - forrás: google.com Forrás: google.com - Tóth Vencel - idősebb.

Venci bácsi hozta a formáját hétvégén, hiszen ismét kinevette mindenki!

A régi rendszerben szocializálódott Tóth Vencel azzal kezdte az ellenőri továbbképzést, hogy emelje fel a kezét akinek van jogosítványa. Persze a többség felemelte, hiszen nekik nincs sofőrjük, mint a korábbi JB. ellenőr, aki bizonyos folyékony kenyér miatt nem vezetett, de hagyjuk is ezt.

Venci bácsi azt hitte, még mindig a légiforgalmat irányítja, hiszen ott kell minden évben vizsgázni, hogy ne veszítsék el a „szakszót”. Ő büszkén azt híresztelte, hogy akinek van jogosítványa ott is meg kell újítani a vizsgát!

A kedves „öreg” jól kinevettette magát, hiszen hazánkban a jogosítvány megújítása nincs vizsgához és tesztlap kitöltéséhez kötve, csak orvoshoz kell elmenni.

Persze az sincs semmiféle előírásban, hogy az ellenőröket Vecsésre és Telkibe kell felrángatni, hogy kitöltsék a tesztet, aminek az eredményét sohasem tudják meg.

Venci bácsi! Fogadj meg egy tanácsot végre! A poénkodás nem neked való, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Lehet hitelesebb lett volna egy Kassai Viktor, Fábián Mihály szakmai továbbképzése, mint a tiéd…

 

Jelen cikket a focibiro.hu cikkbeküldő rendszerén keresztül küldték be. Amennyiben te is szeretnéd, hogy megjelenjen írásod, úgy kattints a jobb felső sarokban találtható menüre!

 

Hozzászólások