Baranya: Állami kitüntetést kapott Nagy István elnök

Nagy István kitüntetés - forrás: Forrás: - Nagy István kitüntetés.

Augusztus 20. állami ünnep alkalmából Novák Katalin a család- és gyermekjóléti szolgáltatások, valamint a gyermekvédelmi ellátás fejlesztése iránt elhivatott, innovatív munkája és közösségépítő tevékenysége elismeréseként a Magyar Arany Érdemkeresztet adományozta Nagy Istvánnak. 

István közel két évtizede dolgozik szociális területen és 10 éve vezeti az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálatot és Központot.

„István emberi tartása, szakmai elhivatottsága megmutatkozik a játékvezetés területén is. Mindig korrekt, megbízható kolléga a pályán és pályán kívül is. Fiatalon gyorsan előrelépett a ranglétrán, egészen NB. II-es játékvezetői szintig” – nyilatkozta kollégája, barátja. – „Korábban küldőként már megmutatta, hogy a nagyon komoly munkája mellet a megyei játékvezetők is számíthatnak rá. Két évvel ezelőtt felkérték, hogy elnökként szervezze újra a megyei játékvezetést, mely felkérést örömmel el is fogadott.”

„Nagy István példaként állhat több megyei és országos vezető előtt, hiszen ő bebizonyította, hogy a civil életben sikeres és elhivatott szakember a játékvezetés terén is tudja bizonyítani alkalmasságát”.

 

Gratulálok István, sok sikert!

 

Hozzászólások