Kassainak nem tetszett a DVTK szerelése

Kassai Viktor - DVTK - forrás: boon.hu Forrás: boon.hu - Kassai Viktor - DVTK.

A Diósgyőr és a Honvéd bajnoki találkozója előtt Kassai Viktor játékvezető nem engedélyezte a DVTK számára a piros-fehér szerelés viseletét.

Szombat délután a DVTK 2-1-re legyőzte a Honvéd csapatát az OTP Bank Ligában, a találkozó előtt azonban a boon.hu beszámolója szerint volt némi közjáték Kassai Vitkor játékvezető és a diósgyőriek között. "A DVTK mindenképpen piros-fehér csíkos mezben szeretett volna játszani hazai pályán a Budapest Honvéd ellen, a két klub előzetesen egyeztetett egymással a szerelésekről, ezt követően az MLSZ játékvezetői bizottsága írásban is jóváhagyta a kispestiek idegenbeli mezét. Kassai Viktor játékvezető azonban a mérkőzés előtt egy órával úgy döntött, hogy a DVTK nem játszhat piros-fehér csíkos mezben, ezért feketébe öltözött a csapat" ? számolt be az incidensről a DVTK Twitter csatornája.

A Budapest Honvéd egyébként talpig narancssárga szerelésben pompázott.  Kassai Viktor játékvezető segítői Tóth II. Vencel és Szpisják Zsolt, valamint Erdős József és Oláh Gábor voltak. Az oldal arról is ír, hogy a mérkőzésen több játékvezetői döntést vitattak a jelenlévők, az egyik ilyen eset 2-0-ás állásnál a 41. percben történt, amikor is egy mintaszerű diósgyőri támadás révén (Bacsa ugratta ki Okukát, akinek a beadását Novothny passzolta a kapuba) a hálóba került a DVTK harmadik gólja, de az oldalvonali asszisztens jelzésére leshelyzet miatt nem adta meg a gólt Kassai Viktor játékvezető.

(Fotó: Bujdos Tibor, forrás: csakfoci.hu)

 

Hozzászólások