Jól sikerült a toborzás?

Oktatás

2016-02-04 20:32:08
Ábrahám Attila |

MLSZ székház (1) - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - MLSZ székház (1)

Még korai prémiumokat osztani a toborzásban résztvevő kollégáknak, de az biztos, hogy már 800 fő regisztrált az internetes oldalon. A megyék között azonban nagyon nagy különbség van. Tolnában mindössze 5 fő regisztrált, míg Zalában is mindössze 11. Ebből is látszik, hogy mekkora különbség van a megyék között és a toborzást végzők elhivatottságában.

A számítógépes nyilvántartó program, mint ahogy írtuk az új toborzás vezető Ábrahám Attila programjában merült fel először, persze a kivitelezés nem lett tökéletes. A jövő évre biztosan komoly fejlesztéseket kell elvégezni, mert elfogadhatatlan, hogy a regisztrált játékvezetők hetekig ne kapjanak tájékoztatást. Elfogadhatatlan, hogy van olyan megyei elnök, aki 20 éves szakadt pulóverben áll ki a kamera elé vagy a "nevesincs" elnökök reklámozzák a tanfolyamot féltékenységből, mert nem akarják, hogy a sikeres országos kerettag még kedveltebb legyen és esetleg elnöki babérokra törjön a megyében.  Ezen a felfogáson mindenképpen változtatni kell.

Nyár közepén már le lehet az szűrni, hogy az Arany Ábrahám csere megfelelő volt-e, hiszen akkor lehet már látni, hogy a 800 főből mennyien kezdik el a játékvezetést.


 

Hozzászólások: