Videóbíró lesz Puhl veszte?

Puhl Sándor - Kassai Viktor - forrás: focibiro.hu Forrás: focibiro.hu - Puhl Sándor - Kassai Viktor.

Most tényleg az a legfontosabb, hogy videóbíró legyen az Nb. I-ben?

Azt már tudjuk, hogy évek óta megvezeti a Puhl-Berzi duó az MLSZ elnökségét a játékvezetéssel kapcsolatosan. Átverték korábban az alapvonali játékvezetőket, valamint azt, hogy asszisztens ellenőrök és szuper ellenőrök legyenek az élvonalban.

Elérték azt is, hogy senki nem tudja, hogy Puhl Sándor és Hanacsek Attila szuper ellenőrként pontosan mennyit keres havonta, hiszen az ő és haverjaik ellenőri küldését és elszámolásait titkosították.

Megbukott az alelnök úr szakmailag is, hiszen évek óta nincs minőségi oktatás, ellenőrzési rendszer, sőt a profikkal sem foglalkozik. A megyékről ne is beszéljünk, mert Vecsésről azok túl messze vannak.

Most a nagyokos, mindentudó és érinthetetlen nagyvezír kitalálta, hogy videó bíró kell nekünk és be tudja ültetni a monitor elé a saját talpnyalóit. Lassan több haver lesz a meccsen, mint ahányan érdemben hozzátennének a szakmához.

Nem elég, hogy szakmailag megbukott Sándorunk, de sajnos erkölcsileg is.

Visszahozta azt a gőgöt, arroganciát ami ellen küzdött évekig. Hozzá sem lehet szólni, mert aki megszólítja az aláírta a halálos ítéletét.

Csak egy szűk mag élvezi még mindig a bizalmat, mert ők kiszolgálnak mindenkit, bólogatnak a hétvégi küldés reményében. Közben meg rohad az egész Mosonmagyaróvártól Vecsésig.

Megy a háttérben a nyomozás, hogy ki mit ír, ki kivel mit beszél. Lassan már a telefonokat és e-mail forgalmat is le akarja hallgattatni Sanyi.

Kedves Csányi Úr! Lehet, hogy meg kellene hallgatni pár játékvezetőt a problémákról, mert már lejtő végén vagyunk. Nehogy ne legyen kiút a puhli fertőből…

 

Hozzászólások