Borsodi beszámoló a focitornáról

labda a hálóban - forrás: Forrás: - labda a hálóban.

Idén is megrendezésre került a játékvezetők részére kiírt országos sípmester fesztivál, melyet 2014. január 11-12-én bonyolítottak le Pest megye szervezésében két helyszínen, Szentendrén és Budakalászon.

A jó hangulatú kispályás labdarúgó mérkőzéseken 20 együttes képviseltette magát: 19 megye plusz a BLASZ csapata. Természetesen megyénk is jelen volt a tornán, mely nagyon nehéz csoportban kezdte meg a szereplését, hiszen a tavalyi tornán bajnok Heves megye mellett a 4. helyen végzett Bács-Kiskun megye, az 5. helyezett Győr-Moson-Sopron megye mellett az igen erős kerettel felálló Vas megye volt a csoportunkban. Csapatunk villámrajtot vett, hiszen először 1-0-ra vertük Bács-Kiskun megyét, majd 2-0-ra fektettük két vállra Győr-Moson-Sopron megyét. A harmadik meccsen Heves megye ellen 1-1-es döntetlenre futotta, majd egy kicsit megfáradt a társaság és 5-0-s vereséget szenvedtünk Vas megyei játékvezetőktől, így a csoportban a harmadik helyen végeztünk Vas és Heves mögött.

A vasárnapi helyosztókon a 9-12. helyért léphettünk pályára, ahol először 0-0-s döntetlen után gigászi csatában büntetőrúgásokkal vereséget szenvedtünk Somogy megye csapatától, majd a 11. helyért vívott összecsapáson örömjátékkal megvertük Fejér megye együttesét 5-2-re, így a 11. helyen fejeztük be a szereplést.

A csapat tagjai: (a képen balról jobbra, felső sor): Márkus Péter; Radványi Ádám; Dr. Varga Zsolt; Németh Zoltán; Tóth Márton; Nagy Róbert; Punyi Gyula. (alsó sor): Rúsz Márton; Belicza János; Kátai Gábor; Pápai Zoltán; Nagy László. Csapatvezetők: Pecze István; Kurmai Zoltán; Bognár István; Márkus Tamás; Galán Roland.

 

Megyénket a tavalyi tornán döntőt vezető és idén is szenzációsan működő Demeter János játékvezetőként képviselte, aki a csoportmérkőzések után a felsőágban, azaz az 1-8. helyért vívott meccseken kapott szerepet, ahol ismét bizonyította, hogy kiváló játékvezető, hiszen több sorsdöntő összecsapáson, helyosztókon kapott szerepet!

Gratulálunk a csapat valamennyi tagjának!

 

Kátai Gábor

 

Hozzászólások