Új divat Békésben

Megyei játékvezetés

2011-11-29 17:00:53
Békés | Hrabovszky András | Medovarszki István |

Labda - Select Brilliant - forrás:
Forrás: - Labda - Select Brilliant

Az Aranycsapat és a megyei JB válogatott élén néhány hónapja új szakember áll. Medovarszki Istvánt most már nemcsak bravúros védéseiről ismerik megye- és országszerte, hanem remek edzőként is leteheti a névjegyét, mint ahogy azt tette múlt hét csütörtökön Mezőtúron, ahol a Békés megyei JB csapata a Szolnok megye meghívásának eleget téve 2:2-es döntetlent ért el.

 

Talán a bekessportars.blog.hu eddigi történetének legtöbbet "lájkolt" fotóját látva a leendő sikeredző behívta az edzőmérkőzés keretébe Laurovics Zoltánt, aki csereként beállva, 1 perc alatt két villanással bevette a szolnokiak kapuját.

- Eddig hitetlenkedve fogadtam a 3. típusú találkozásokat, de Laurovics Zoltán két "gömbvillám" szerű megmozdulása után én is kezdek hinni bennük - emlékezett vissza a mérkőzés egyik "szervezője" Kiss Attila. - Pályafutásom alatt még nem láttam ilyet, amikor egy csatár egy helyben állva, minimális futóteljesítmény mellett, ilyen demoralizáló csapást mérjen az ellenfél védelmére.

A mérkőzés 2:2-es döntetlennel ért véget, a vezetők láttak biztató jeleket. Annyi biztosan kijelenthető hogy "Lau" mellett kapusposzton vagyunk nagyon erősek. Ennek bizonyítására a védelmünk az egész mérkőzés során rengeteg lehetőséget adott.

- Nem tudom hogy mi lehet Medovarszki Pisti titka - tette fel a kérdést Hrabovszki András megyei JB elnök és egykoron kiváló FIFA asszisztens. - Valószínűleg speciális edzőprogrammal készülhet, mert 34 évesen is olyan mint egy fekete párduc, dinamikája és reflexei mit sem koptak az évek során.

A mérkőzést követően a közeli Olimpia nevezetű vendéglátó-ipari egységben tájjellegű vacsorát szervezett Kiss Attila, a remek étel elfogyasztása után baráti beszélgetést folytattak a két megye játékvezetői.


 

Hozzászólások: