Komoly bírói hiba az NB I-ben: másnak adták Rudolf gólját!?

gól - forrás: Forrás: - gól.

Bár Mészáros Norbert csak egy gólt szerzett a DVSC-TEVA és a Kaposvár pénteki bajnokiján (5-1), a játékvezetői jelentésben mint duplázó szerepel a neve. Ennek oka, hogy Sulyok Gergely tévesen a bekknek adta Rudolf Gergely szabadrúgásból szerzett találatát - írja a dvsc.hu.

A Loki harmadik gólja a Kaposvár ellen egy oldalszabadrúgásból esett. Rudolf Gergely élesen lőtte be a labdát a kapu elé, Mészáros Norbert egy mozdulattal megzavarta a kapust, aki alatt a játékszer a hálóba csorgott. A bekk nem ért hozzá a beadáshoz, ennek ellenére a játékvezetői jelentésben kétszer is az ő neve szerepel gólszerzőként (később tényleg rúgott egy gólt).

 A dvsc.hu beszámolója szerint a bekk egyértelműen elismerte, nem ért bele a labdába, így a találat Rudolf Gergelyt illetné, ennek ellenére egyelőre a hivatalos adatbázisban az ő neve mellett szerepel a gól.

 

Mészáros egyébként így értékelte a pénteki találkozót:

 


Az elejét kicsit álmosan kezdtük, és ez már nem először fordult elő. A második félidő elején figyelmeztető jelként vezetést szerzett a Kaposvár, ami után beindult a gépezet, hála Istennek jöttek a gólok is, és végül nagyarányú győzelmet arattunk. A találatomról annyit, hogy Czvitkovics Péter befordult a labdával, akkor éreztem, hogy el kell indulnom, és sikerült a hálóba lőnöm.

 

 

Hozzászólások