Etikus? Nem etikus? KUSS!

Cenzúra - forrás: hir.ma Forrás: hir.ma - Cenzúra.

Mint ismeretes, a ZTE-Videoton rangadó (2-2) 79. percében Andics kapott utána a kitörő Pavicsevicsnek, Kassai Viktor egyeztetve asszisztensével kiállította a Vidi bekkjét és büntetőt adott a hazaiaknak, amit a sértett másodszorra értékesített, ezzel 2-1-re vezetett a Zete. A visszajátszások szerint Andics valóban hozzáért ugyan a csatárhoz, de ha volt is szabálytalanság, az a tizenhatoson kívül történt. Puhl Sándor szerint a piros lap megadható volt, a büntető semmiképp, míg a jelenlegi bírófőnök szerint teljesen jól járt el Vágner!

Nem tisztűnk megkérdőjelezni Vágner vagy Puhl szakmai állásfoglalását, nyilván azért a kívülállók azt érezhetik, hogy nincs rendben valami az ügyben. Hiszen a két nagyágyú ismét ellentmondásba keveredett egymással! Miért szólalt most meg Vágner László? Nem szokta kommentálni az eseményeket, most miért mondott mégis szakmai véleményt?

 


Miért szólal meg Puhl Sándor az ügyben? Nem lenne ezzel semmi gond, ha nem éppen a Videoton hétfői rendezvényén tette volna ezt. Ha már Vágner megszegte azt az alap törvényét, hogy nem nyilatkozik szakmai ügyekben, akkor Puhlnak sem kellett volna.

 


Jobban tette volna Vágner László és Puhl Sándor, ha a Kassai ügyben csendben maradtak volna?

 

Hozzászólások